EN

Zatracená láska

Tess M. Puffrová


Každý z nich je úplně jiný, a přece se přitahují jako magnety. Napínavý román pro ty, co ještě nepřestali věřit v pravou lásku.
Devatenáctiletá Anna Laneová má přísné rodiče, a tak na rozdíl od svých vrstevnic nemůže chodit na večírky ani randit s kluky. I přesto hledá kličky, jak pravidla obcházet. Jednoho dne se stane svědkyní přepadení. Nepříjemná událost ji svede dohromady s o dva roky starším Maddoxem. Pro oba tím začíná kolotoč vyšetřování a nečekaných událostí. A zatímco se Maddox snaží Annu ulovit, do hry se dostává někdo další, kdo tajně sleduje každý její krok.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr YA romantika
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Počet stran 392
EAN 9788025355459
Datum vydání 24.01.2022
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,427
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Jeden svět. Dva úhly pohledu.

Devatenáctiletá Anna Laneová má přísné rodiče, a tak na rozdíl od svých vrstevnic nemůže chodit na večírky ani randit s kluky. I přesto hledá kličky, jak domácí pravidla obcházet a zároveň dál zůstat hodnou dcerou.

Jednoho dne se stane svědkyní přepadení. Nepříjemná událost ji svede dohromady s o dva roky starším Maddoxem, potetovaným klukem s bujným milostným životem. Pro oba tím začíná kolotoč vyšetřování a nečekaných událostí. A zatímco se Maddox všemožně snaží nesmělou a odtažitou Annu ulovit, do hry se dostává někdo další, kdo tajně sleduje každý její krok.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Zatracená láska"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM