EN

Poklad pana Harpagona

Jan Švrček


První díl dobrodružné série Sasanky a Krkavci.
Líné prázdniny u babičky na vsi? Ale jděte! Tedy – zpočátku to tak vypadalo, ale pak se parta bratranců a sestřenic přesvědčila o pravém opaku. Objevuje se totiž i nejstarší sestřenice Wendy a vypráví Filipovi, Agátě, Romanovi, Anežce a Viktorce o záhadném prapředkovi. K dobrodružné výpravě po jeho stopách se připojuje i sousedovic Štěpán… Dokáže tahle – na první pohled naprosto nesourodá – parta odhalit dávná tajemství skrytá pod vrstvami prachu? A kdo doopravdy byl Hugo Harpagon?

Detailní informace

Ilustrátor Petr Morkes
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Počet stran 248
EAN 9788000075396
Datum vydání 04.11.2024
Věk od 9
Formát 145x205 mm
Nakladatelství ALBATROS
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Nudné prázdniny u babičky na venkově? Ale jděte! Tedy – zpočátku to tak vypadalo, ale pak se parta bratranců a sestřenic přesvědčila o pravém opaku. Objevuje se totiž i nejstarší sestřenice Wendy a vypráví Filipovi, Agátě, Romanovi, Anežce a Viktorce o záhadném prapředkovi. K dobrodružné výpravě po jeho stopách se připojuje i sousedovic Štěpán…

Dokáže tahle – na první pohled naprosto nesourodá – parta odhalit dávná tajemství skrytá pod vrstvami prachu? A kdo doopravdy byl Hugo Harpagon?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jan Švrček

Jan Švrček

Vystudoval Pedagogickou fakultu v Ostravě a sedmnáct let vedl skautský oddíl v Ratíškovicích. Připravil mnoho letních táborů, bavil se tvorbou etapových her, podílel se na výchově vedoucích a krátce působil v pražské redakci časopisu Skaut-Junák. Zájem o psaní a literaturu ho přivedl až k Letním školám tvůrčího psaní, kterých se několikrát zúčastnil. Z jeho počátečních spisovatelských pokusů vzešel například text o detektivovi Benetkovi, oceněný 3. místem v literární soutěži Albatrosu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM