EN

Etiketa pro holky a kluky

Ladislav Špaček


Co je lepší než trapasy napravovat? Žádné nedělat!
Etiketa není žádná věda – je to zkrátka slušné chování. Doma, ve škole, na ulici, v tramvaji, v kině, při sportu, ale třeba i na internetu. Jak se vyhnout různým trapasům a nedorozuměním? Tenhle zábavný průvodce světem slušného chování to srozumitelně vysvětlí všem teenagerům. Dobré vychování je dnes totiž důležité pro každého, kdo chce být úspěšný. Stačí se naučit pár základních pravidel a dokonalá dáma nebo dokonalý gentleman se může stát z každého!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Milan Starý
Jazyk čeština
Počet stran 224
EAN 9788020458087
Datum vydání 01.09.2022
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,381
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Etiketa není žádná věda – je to zkrátka slušné chování. Doma, ve škole, na ulici, v tramvaji, v kině, při sportu, ale třeba i na internetu. Jak se vyhnout různým trapasům a nedorozuměním? Tenhle zábavný průvodce světem slušného chování to srozumitelně vysvětlí všem teenagerům. Dobré vychování je dnes totiž důležité pro každého, kdo chce být úspěšný. Ladislav Špaček ví, jak se vyvarovat společenských karambolů, a proto ti bude přátelským průvodcem všemi ošemetnými situacemi, které tě mohou v dospívání i v životě potkat. Stačí se naučit pár základních pravidel a dokonalá dáma nebo dokonalý gentleman se může stát z každého!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ladislav Špaček

Ladislav Špaček

Ladislav Špaček (1949) je původním povoláním pedagog, od roku 1992 působil jedenáct let na Pražském hradě jako mluvčí prezidenta Václava Havla. Je propagátorem společenské etikety a jako autor a protagonista televizního seriálu Etiketa napsal na toto téma řadu knih. S Jiřím Chalupou vytvořili pro Českou televizi oblíbený seriál pro děti Mistr E – pohádková etiketa a (Vel)Mistr E a zpracovali ho do stejnojmenné řady úspěšných knih. Působí jako konzultant v oboru komunikace a etikety, pořádá přednášky pro manažery firem a úřadů. V Mladé frontě vydal desítku titulů, mezi nejznámější patří Deset let s Václavem Havlem (2021) a Etiketa pro holky a kluky (2022).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM