EN

Škola dobra a zla – Svět bez princů

Soman Chainani


Navštivte se Sophií a Agátou podruhé Školu dobra a zla. Ale pozor! Vstupujete do světa bez princů...
Návrat domů není pro Sofii ani Agátu tak pohádkově úžasný, jak doufaly. Proto se znovu vrací do světa Školy dobra a zla. Ale vše se tam změnilo. Čarodějnice a princezny, zloduchové a princové už nejsou nepřátelé. Všemi pravidly pohádkového světa bylo otřeseno. Zlo i dobro spojily své síly před hrozbou tajemného nepřítele. Válka se blíží a Sofie a Agáta budou muset bojovat, aby obnovily mír, jinak by všechno a všichni mohli být zničeni.

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název The School for Good and Evil. A world without princes
Původní jazyk angličtina
Počet stran 360
EAN 9788076613881
Datum vydání 14.02.2022
Věk od 10
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,441
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Navštivte se Sophií a Agátou podruhé Školu dobra a zla. Ale pozor! Vstupujete do světa bez princů...

Sofie a Agáta našly svůj šťastný konec a vrátily se do Gavaldonu. Ale jejich návrat domů není tak pohádkově úžasný, jak doufaly. A když si Agáta začne přát, aby si zvolila jiný šťastný konec, otevře znovu brány do světa Školy dobra a zla. Ale pohádkový svět, který se Sofií znaly, se změnil.

Čarodějnice a princezny, zloduchové a princové už nejsou nepřátelé. Všemi pravidly pohádkového světa bylo otřeseno. Zlo a dobro již proti sobě nebojuje, ale naopak spojily své síly před hrozbou hrozivého a tajemného nepřítele. Válka se blíží a Sofie a Agáta budou muset bojovat, aby obnovily mír, jinak by všechno a všichni mohli být zničeni. Podaří se jim zachránit pohádkový svět?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Škola dobra a zla"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Soman Chainani

Soman Chainani

Soman Chainani vystudoval anglickou a americkou literaturu na Harvardu, filmovou vědu na Kolumbijské univerzitě a je rovněž známý jako scenárista. Soman věří pohádkám snad víc než Sofie, Agáta nebo ostatní postavy z jeho pohádkové série. Miluje tenis a tvrdí, že nikdy neprohrál, dokud nezačal psát právě Školu dobra a zla.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM