EN

Příliš mnoho vzpomínek

Katarína Gillerová


Jsou ti, kdo dokážou zapomenout, šťastnější?
Romana se ani po usmíření s Kamilem nemůže ubránit pochybnostem. Jejich vztah totiž narušují podezřelé okolnosti vzbuzující nedůvěru. Před blížící se svatbou se navíc musí vyrovnat s novou situací ve vlastní rodině, kam kromě jejího ztraceného dvojčete Adama přibyla i svérázná Dáša. Osobní problémy řeší také Romaniny kamarádky Mirka a Dáda. Všechny tři se vracejí na místo, které jim kdysi změnilo život. Nejen ony se musejí vypořádat se vzpomínkami.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Priveľa spomienok
Původní jazyk slovenština
Překladatel Adam Chromý
Počet stran 312
EAN 9788026723660
Datum vydání 13.10.2022
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,45
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Katarína Gillerová se vrací k osudům postav z románu Příliš mnoho tajemství, které rozvíjí v dalších příbězích. Romana odhalila nesrovnalosti v podnikání majitelky butiku s kabelkami a po usmíření s Kamilem plánuje šťastnou budoucnost. Kvůli podezřelým okolnostem se však nemůže ubránit pochybnostem. Opravdu před ní Kamil nic netají? Romana se navíc musí srovnat s vlastními rodinnými poměry. Snaží se vynahradit si promarněné roky s dvojčetem Adamem, ale situaci jí dost komplikuje svérázná Dáša, která funguje jako rušivý element. Vztahové problémy řeší také Romaniny kamarádky Dáda a Mirka. Všechny tři se vracejí na místo, kde se před lety prolnuly jejich osudy. Nejen na ně tam čekají vzpomínky, které nemusejí být jen příjemné. Některé křivdy se totiž táhnou celým životem.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Katarína Gillerová

Katarína Gillerová

Narodila se v Kremnici a vyrostla v Žiaru nad Hronom, kde vystudovala střední ekonomickou školu. Po maturitě odešla do Bratislavy a při zaměstnání absolvovala Ekonomickou univerzitu. Je vdaná, má jednoho syna a pracuje jako ekonomka. Autorka, která je označována za slovenskou Danielle Steelovou, v Česku vydala více než desítku románů pro ženy. Patří mezi ně Zapomeň na minulost (2012), Kroky v dešti (2017), Cizí ložnice (2018), Život plný iluzí (2020), Jen trochu lásky (2020) či Dívka v zrcadle (2021). Na knihu Příliš mnoho tajemství navázala volným pokračováním Příliš mnoho vzpomínek. Zpestřením její tvorby je mysteriózní thriller Mlha mezi námi.
Zobrazit profil autora

Recenze

knihazaknihou.cz - Příliš mnoho vzpomínek

....„Román Příliš mnoho vzpomínek je dalším náhledem do jedné slovenské rodiny, kde se možná řeší úplně stejné problémy jako u vás, ale autorka se ještě navíc postará o zapeklitou zápletkou, která dodá románu šmrnc a auru zvědavosti.“...
NAPIŠTE NÁM