EN

Kuba & Osvald - Tajemství lesních skřítků

Eva Daxová


Další dobrodružství oblíbených hrdinů Kuby a Osvalda!
Zahradní skřítek Rozárka dostane nelehký úkol. Má zastoupit královnu lesních skřítků, která zmizela. Plna očekávání vyrazí se svými kamarády skřítkem Jakubem a křečkem Osvaldem do kaštanového lesa, aby spolu s lesními skřítky zařídila vše, co je třeba: vyčesat mech, natřít listy podzimními barvami a postarat se, aby příjemně šuměly. Jenže kralování Rozárku moc nebaví. Kde vlastně královna vězí? Vrátí se někdy? A neměli by ji hledat?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Sabine Dullyová
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Willkommen in der Wichtelwelt: Das Geheimnis der Waldwichtel
Původní jazyk němčina
Překladatel Martina Brčáková
Počet stran 128
EAN 9788025360590
Datum vydání 20.10.2022
Věk od 6
Formát 160x230 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,459
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Zahradní skřítek Rozárka dostane nelehký úkol. Má zastoupit královnu lesních skřítků, která zmizela. Plna očekávání vyrazí se svými kamarády skřítkem Jakubem a křečkem Osvaldem do kaštanového lesa, aby spolu s lesními skřítky zařídila vše, co je třeba: vyčesat mech, natřít listy podzimními barvami a postarat se, aby příjemně šuměly. Zkrátka udělat vše proto, aby les bez královského vedení nezahynul.

Jenže kralování není nic pro Rozárku, zvlášť když se celá záležitost protahuje. Kde vlastně vězí královna? Vrátí se někdy? A neměli by ji hledat?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Kuba & Osvald"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Daxová

Eva Daxová

Eva Daxová vystudovala literární vědu a po škole pracovala jako žurnalistka na volné noze, kulturní redaktorka v televizi nebo jako autorka rozhlasových pořadů. Se svým mužem a dvěma syny žije v Kolíně nad Rýnem. S ilustrátorkou Sabine Dullyovou tvoří od roku 2017 umělecký tým, který se pod obchodní značkou Dully & Dax věnuje tvorbě originálních dětských knih.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM