EN

Kuba & Osvald

Eva Daxová


Kdo s koho? Veselá přetahovaná mezi skřítkem Jakubem a křečkem Osvaldem.
Mladý domácí skřítek Jakub by moc rád obstál u zkoušky, ale aby se mu to povedlo, musí dát do pořádku starý prázdninový domek. A to není vůbec jednoduché. Bydlí v něm totiž svéhlavý křeček Osvald, který po Kubovi hází borůvkami, schovává si jeho věci v naducaných tvářích a nevynechá jedinou příležitost k tomu, aby skřítka přinutil k odchodu. Jestlipak ti dva nakonec najdou společnou řeč?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Jeppe und Oswald
Původní jazyk němčina
Překladatel Martina Brčáková
Počet stran 128
EAN 9788025346686
Datum vydání 16.04.2020
Věk od 6
Formát 165x232 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,509
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Domácí skřítek Kuba má nelehký úkol. Aby složil zkoušku, musí dát do pořádku starý prázdninový domek a vytvořit z něj útulné místo, kde by chtěl bydlet každý. Jenže to se snadněji řekne, než udělá. V domě totiž bydlí svéhlavý křeček Osvald, který po Kubovi hází borůvkami, schovává mu věci ve svých naducaných tvářích a nevynechá jedinou příležitost, aby skřítka z domu vystrnadil. Najdou ti dva nakonec společnou řeč?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Kuba & Osvald"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Daxová

Eva Daxová

Eva Daxová vystudovala literární vědu a po škole pracovala jako žurnalistka na volné noze, kulturní redaktorka v televizi nebo jako autorka rozhlasových pořadů. Se svým mužem a dvěma syny žije v Kolíně nad Rýnem. S ilustrátorkou Sabine Dullyovou tvoří od roku 2017 umělecký tým, který se pod obchodní značkou Dully & Dax věnuje tvorbě originálních dětských knih.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM