EN

Cvičebnice sebelásky

Krok za krokem k lepšímu životu

Kateřina Žáková


Praktická kniha s prvky autobiografie, která vám změní život. Zamilujte se do sebe na druhý pohled a objevte svůj klíč k lepšímu životu!
Představte si, jaké by bylo, cítit se opravdu spokojená a šťastná. Věřit si, umět se za sebe postavit, nenechat se ovlivňovat okolím. Mít se na prvním místě, plnit si své sny, touhy, potřeby a přání bez výčitek. Zkrátka se hýčkat a mít se ráda. Já už konečně vím, jaké to je. Naučila jsem se to. A ráda to naučím i vás. Krok za krokem vás provedu sebepoznáním, sebepřijetím a odpuštěním až k sebelásce. Zamilujete se do sebe na druhý pohled a naučíte se, jak každý den žít ve štěstí, lásce a radosti.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 168
EAN 9788076910416
Datum vydání 29.05.2023
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,275
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Představte si, jaké by to bylo, cítit se opravdu spokojená a šťastná. Věřit si, umět se za sebe postavit, nenechat se ovlivňovat okolím. Umět říkat NE. Neužírat se už minulostí, nebát se budoucnosti a užívat si přítomnosti. Žít svůj život. Mít se na prvním místě, plnit si své sny, touhy, potřeby a přání bez výčitek. Moci si dovolit odpočívat. Zkrátka se hýčkat a mít se ráda… Já už konečně vím, jaké to je. Naučila jsem se to. A ráda to naučím i vás. Pomůžu vám na vaší cestě za lepším životem! Krok za krokem vás provedu sebepoznáním, sebepřijetím a odpuštěním až k sebelásce. Objevíme spolu klíč k lepšímu životu. Zamilujete se do sebe na druhý pohled a naučíte se, jak každý den žít ve štěstí, lásce a radosti.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM