EN

Medový domeček

Andrea Popprová


Zábavné i poučné dobrodružství ze světa včel
Lukášek má pejska Žížalu a prima dědečka, který je zapálený včelař. To se chlapečkovi líbí a také by chtěl začít včelařit. Jenže to není pro malého kluka jen tak, jak říká dědeček. Jednoho dne se však Lukášek seznámí se včelkou Anežkou a ta ukáže nedočkavému malému včelaři taje včelí říše. Díky ní se dozví spoustu fascinujících informací a zažije neuvěřitelné pohádkové dobrodružství. Přidejte se k nim! A připravte si i baterku – čeká vás spousta zábavy, úkolů, hádanek i skrytých zajímavostí.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Andrea Popprová
Jazyk čeština
Počet stran 92
EAN 9788020461445
Datum vydání 11.05.2023
Věk od 6
Formát 195x255 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,507
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Lukášek má pejska Žížalu a prima dědečka, který je zapálený včelař. To se chlapečkovi líbí a také by chtěl začít včelařit. Jenže to není pro malého kluka jen tak, jak říká dědeček, který se bojí, že by včelky mohly Lukáška poštípat. Jednoho dne se však Lukášek seznámí se včelkou Anežkou a ta ukáže nedočkavému malému včelaři taje včelí říše. Zavede ho do úlu, kde se seznámí s včelí královnou a dalšími obyvateli úlu. Díky Anežce se Lukášek dozví spoustu fascinujících informací a zažije neuvěřitelné pohádkové dobrodružství. A možná i dědeček nakonec přece jen svolí, nebo ne?

Přidejte se k Lukáškovi a Anežce! A připravte si i baterku – čeká vás spousta zábavy, úkolů, hádanek i skrytých zajímavostí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Andrea Popprová

Andrea Popprová

Malířka a restaurátorka Andrea Popprová vystudovala Akademii výtvarných umění a k dětské ilustraci ji přivedli její tři synové. Spolupracuje s dětskými časopisy a knihy nejen ilustruje, ale i píše. Pro Albatros připravila například autorská leporela Kam se ztratila rolnička? nebo O makovém semínku. Ve spolupráci s Radomírem Sochou pak vzniklo leporelo Pojďte s námi na houby a knížka Jak skřítkové a děti chránili les.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM