EN

Pavoučí prázdniny

Andrea Popprová


Užijte si léto s Luckou, Jendou a Martínkem!
Tentokrát se sourozenci setkáváme o letních prázdninách, jež tráví u prarodičů na chalupě, kde není nouze o napínavé i veselé zážitky. Lucka se jako zázrakem seznámí s malým pavoučkem, odnese si ho domů a její nový kamarád ji pak provází celé léto. Za každou kapitolou děti navíc najdou zábavné úkoly, při kterých si procvičí malování, psaní a počítání. Součástí knihy jsou i vystřihovánky.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788020459756
Datum vydání 21.04.2022
Věk od 5
Formát 190x255 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,572
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Letní knížka přináší další dobrodružství sourozenců Lucky, Jendy a Martínka, známých z předchozích úspěšných knížek Andrey Popprové Čekání na Vánoce a Jaro je tu! Tentokrát se s dětmi setkáváme o letních prázdninách, jež tráví u prarodičů na chalupě, kde není nouze o napínavé i veselé zážitky. Lucka se jako zázrakem seznámí s malým pavoučkem, odnese si ho domů a její nový kamarád ji pak provází celé léto. Malí čtenáři a jejich rodiče se v knize mohou inspirovat nápady na spoustu letních aktivit. Za každou kapitolou děti navíc najdou zábavné úkoly, při kterých si procvičí malování, psaní a počítání. Součástí knihy jsou i vystřihovánky.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Lucka a bráškové"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Andrea Popprová

Andrea Popprová

Malířka a restaurátorka Andrea Popprová vystudovala Akademii výtvarných umění a k dětské ilustraci ji přivedli její tři synové. Spolupracuje s dětskými časopisy a knihy nejen ilustruje, ale i píše. Pro Albatros připravila například autorská leporela Kam se ztratila rolnička? nebo O makovém semínku. Ve spolupráci s Radomírem Sochou pak vzniklo leporelo Pojďte s námi na houby a knížka Jak skřítkové a děti chránili les.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM