EN

Kocourkův den

Radek Malý


Obyčejný den v životě kocourka a jeho lidského parťáka obnáší nejedno malé i velké dobrodružství...
Kocourek není ani kocour, ani žádné mrňavé kotě. Prostě kocourek. Budeš-li trpělivý, nechá tě nahlédnout do svého dne. Co snídá? S čím si hraje? Jak si čistí kožíšek? A – zlobí někdy? Díky této knížce poznáš svět domácích koček a navždy si jej zamiluješ. Poetické texty jednoho z nejoblíbenějších současných českých básníků a kouzelné ilustrace světově proslulé ilustrátorky z ní dělají klenot každé dětské knihovničky.

Detailní informace

Ilustrátor Iku Dekune
Jazyk čeština
Počet stran 32
EAN 9788000066684
Datum vydání 25.07.2022
Věk od 3
Formát 210x210 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,306
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Kocourek není ani kocour, ani žádné mrňavé kotě. Prostě kocourek. Budeš-li trpělivý, nechá tě nahlédnout do svého úplně obyčejného (nebo neobyčejného?) dne. Co snídá? S čím si hraje? Jak si čistí kožíšek? A – zlobí někdy? Poznej život domácích koček a nauč se, v čem se liší od toho tvého. Možná zjistíš, že toho se svým domácím mazlíčkem máš společného mnohem víc, než sis dokázal představit!

Díky této knížce nahlédneš do mysli domácích koček a navždy si tato hrdá zvířata zamiluješ. Poetické texty jednoho z nejoblíbenějších současných českých básníků Radka Malého a kouzelné ilustrace světově proslulé ilustrátorky Iku Dekune z ní dělají klenot každé dětské knihovničky.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Radek Malý

Radek Malý

Radek Malý je český spisovatel. Píše hlavně knížky různých žánrů pro děti a mládež, ale také překládá z němčiny. Kromě toho učí na vysoké škole obor tvůrčí psaní. Když nepíše a neučí, většinou něco dělá na zahradě. Snaží se tam pěstovat hlavně staré odrůdy rostlin s krásnými a tajemnými názvy. Na zahrádce taky chová včely, opečovává vinnou révu a kochá se pohledem na západ slunce. U toho mu asistuje zrzavý kocour a občas nějaká toulavá kočka z okolí.
Zobrazit profil autora

Recenze

iliteratura.cz - Kocourkův den

...„Útlá kniha děti obeznamuje s všedním dnem kočky domácí a jejích malých páníčků.“...
NAPIŠTE NÁM