EN

Příběh Františky

aneb Hledání ztracených barev

Marie Hledíková


Velkolepý příběh o dobrodružstvích Františky a její snaze obarvit černobílý svět jejích rodičů. Kniha pro děti a rodiče o znovunalezených barvách života!
Devítiletá Františka žije v dočista černobílém světě. Jednoho večera ji v pokojíčku navštíví barevný had. Nabídne jí, že ji zavede tam, kde to není všechno stejné a smutné. Františka neváhá. Vydává se na cestu do světa plného barev, kde začne rozkrývat černobílé tajemství své rodiny. Kniha je plná metafor, nevšedních postav, humoru, alegorií a naděje. Opírá se o principy jógové filozofie a pěstuje důvěru mezi rodiči a jejich dětmi.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Jazyk čeština
Počet stran 184
EAN 9788076508446
Datum vydání 21.11.2022
Věk od 7
Formát 160x230 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,334
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Devítiletá Františka žije v dočista černobílém světě. Její představivost jí ale nedovolí zůstat v něm nadobro. Jednoho večera ji v pokojíčku navštíví barevný had. Nabídne jí, že ji zavede tam, kde to není všechno stejné a smutné. Františka neváhá. Vydává se na cestu do světa plného barev, kde začne rozkrývat černobílé tajemství své rodiny.

V dobrodružném příběhu se dozvíte, že mysl je silným pánem, po tmě následuje světlo a strach je dobrý pomocník, ale špatný rádce. Kniha je plná metafor, nevšedních postav, humoru, alegorií a naděje. Opírá se o principy jógové filozofie a pěstuje důvěru mezi rodiči a jejich dětmi.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM