EN

Přijímačky s češtinářem – 7. třída

Jarmil Vepřek


Provedu tě jak češtinou, tak didaktickým testem!
Kamarádský češtinář vám prozradí, co přesně můžete čekat od přijímaček z češtiny. Díky svým zkušenostem žákům pomůže zopakovat a pochopit právě to učivo, které se u přijímaček v daném ročníku reálně objevuje. Žáci navíc pochopí, jak tyto znalosti uplatnit v bitvě s didaktickým testem, který má svá specifika – klíčem k úspěchu bývá mimo vědomosti také správný a soustředěný přístup k řešení úloh.

Detailní informace

Ilustrátor Jana Kiliánová
Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788026617402
Datum vydání 02.05.2022
Věk od 11
Formát 210x297 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,367
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Tato publikace vychází ve třech verzích pro 5., 7. a 9. ročník ZŠ. Žákyně a žáci se v ní díky upozorněním a nápovědám přátelského průvodce (češtináře) dozví, co přesně je čeká u jednotné přijímací zkoušky z českého jazyka. Vhodně zvolená verze příručky může jakémukoli žákovi od páťáka až po maturanta pomoci při všeobecném opakování látky (či její velké části); ostatně, psaní i/y, skladba nebo chápání textu činí problémy všem, zvláště v rychlosti a stresu. V rukou však nedržíte pravidla pravopisu, mluvnici ani pouhý soubor úloh, nýbrž publikaci, která má ze všeho uvedeného něco, a navíc je jak přátelská, tak občas s nejlepším úmyslem náročnější, než by mohla být. To vše proto, že každý zlomek této knížky má jeden hlavní cíl – připravit žáky daných ročníků na didaktický test z češtiny komplexně, originálně a zejména efektivně.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Přijímačky s češtinářem"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jarmil Vepřek

Jarmil Vepřek

Korektor, lektor a popularizátor českého jazyka. V letech 2008–2018 studoval svou mateřštinu na Filozofické fakultě MU v Brně. Během studií začal působit jako lektor kurzů přípravy na přijímací zkoušky ve společnosti Amos Brno, kde získal mnoho zkušeností všeho druhu s didaktickými testy, jež využil při práci na publikaci Přijímačky s češtinářem (2020). Kromě toho se věnuje korekturám textů od reklamních přes časopisy až po romány. Od léta 2020 pak věnuje velké úsilí popularizaci češtiny na sociálních sítích, zvláště Instagramu, jako Běžící češtinář. Kromě češtiny miluje sport, filmy či hudbu. Žije v Brně.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM