EN

Deníček našeho děťátka

Ivana Auingerová


Zážitky z dětství svého dítěte zapisujte i nalepujte, otiskněte ručičku, do kapsičky vložte vlásky, na šňůrku přivažte flešku!
Milý záznamník ze života vašeho dítěte s něžným nadčasovým designem. Do něj si budete zapisovat, jak jste se na miminko těšili, jeho příchod na svět, první dny doma, návštěvy, dárky, otisk ručičky a nožičky, první zoubky, slůvka, krůčky, kamarády, společenské aktivity. Do této knížky si můžete nalepovat fotografie, do kapsičky vložit pramínek vlásků, do okýnka přímo na obálce umístit fotografii. Na stužku vlepenou do hřbetu si můžete přivázat 'flešku' s rodinnými videozáznamy a sbírkou fotografií.

Detailní informace

Ilustrátor Martina Pavlová
Jazyk čeština
Počet stran 48
EAN 9788026441793
Datum vydání 18.04.2022
Věk od 18
Formát 210x297 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,507
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Milý záznamník ze života vašeho dítěte s něžným nadčasovým designem. Do něj si budete zapisovat, jak jste se na miminko těšili, jeho příchod na svět, první dny doma, návštěvy, dárky, první zoubky, slůvka, krůčky, kamarády, společenské aktivity, udělat otisk ručičky a nožičky. Do této knížky si můžete také nalepovat fotografie, ultrazvukové snímky, vlepit těhotenskou průkazku, dokonce i „tamten“ pozitivní těhotenský test, do speciální kapsičky vložit pramínek vlásků. Na stužku vlepenou do hřbetu si můžete přivázat 'flešku' s rodinnými videozáznamy a sbírkou fotografií. Díky této výbavě Deníčku můžete všechny krásné okamžiky ze života svého děťátka uchovat na jediném místě.

A přímo na obálce knihy naleznete okýnko, do kterého si můžete nalepit fotografii svého miminka!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM