EN

Netterův anatomický atlas člověka

Překlad 8. vydání

Frank H. Netter


Bezkonkurenční, světově uznávané, nepřekonatelné anatomické ilustrace
Pro studenty a zdravotnické pracovníky, kteří studují anatomii, účastní se pitev či si osvěžují své znalosti, je tento anatomický atlas nenahraditelnou pomůckou. Představuje lidské tělo oblast po oblasti, v jasných a brilantních detailech, z pohledu klinického lékaře. Mezi ostatními je jedinečný, protože obsahuje ilustrace zdůrazňující anatomické struktury, jež jsou pro lékaře během studia i v praxi nejdůležitější. Zahrnuje více než 550 anatomických Tabulí a desítky pečlivě vybraných radiologických snímků.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Atlas of Human Anatomy 8th edition
Původní jazyk angličtina
Překladatel Marcela Bezdičková
Počet stran 824
EAN 9788026454311
Datum vydání 21.10.2024
Věk od 14
Formát 222x286 mm
Nakladatelství CPRESS
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Bezkonkurenční, světově uznávané, nepřekonatelné anatomické ilustrace

Pro studenty a zdravotnické pracovníky, kteří studují anatomii, účastní se pitev nebo si osvěžují své znalosti, je Netterův anatomický atlas člověka nenahraditelnou pomůckou. Představuje lidské tělo oblast po oblasti, v jasných a brilantních detailech, z pohledu klinického lékaře. Tento atlas je mezi ostatními jedinečný, protože obsahuje ilustrace, které zdůrazňují anatomické struktury, jež jsou pro lékaře během studia i v praxi nejdůležitější. Ilustrován klinickými lékaři pro klinické lékaře, zahrnuje více než 550 nádherných anatomických Tabulí a desítky pečlivě vybraných radiologických snímků, které zachycují běžné zobrazení.

 

    • Představuje světově proslulý a skvěle přehledný pohled na lidské tělo z klinické perspektivy, s ilustracemi Dr. Franka Nettera a Dr. Carlose A. G. Machada, jednoho z nejvýznamnějších současných lékařských ilustrátorů.

    • Obsah atlasu byl sestavován pod dohledem odborníků a anatomů, mezi které patří např. R. Shane Tubbs, Paul E. Neumann, Jennifer K. Brueckner-Collins, Martha Johnson Gdowski, Virginia T. Lyons, Peter J. Ward, Todd M. Hoagland, Brion Benninger, ale i mezinárodní redakční rady.

    • Nabízí klasické regionální pojetí. Každý oddíl je doplněn o přílohy ve formě klinických tabulek, které se zaměřují nejen na svaly, ale i na významné klinické struktury ad.

    • Obsahuje nové ilustrace od Dr. Machada, včetně klinicky důležitých oblastí jako je např. pánevní oblast či podspánková jáma. Zahrnuty jsou také nové pohledy na srdce, průřez chodidla ad.

    • Zahrnuje nové tabulky, které jsou věnovány nervům.

    • Používá aktualizovanou terminologii založenou na 2. vydání Terminologia Anatomica.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Frank H. Netter

Frank H. Netter

Narodil se v New Yorku, vystudoval umění na Art Students League a National Academy of Design, poté medicínu na Univerzitě v New Yorku, kde získal v roce 1931 titul doktor medicíny. Již během studií přitáhly jeho skici pozornost vyučujících i jiných mediků. Práce dr. Nettera se řadí mezi nejkvalitnější ilustrace používané pro výuku lékařské terminologie a anatomie, jsou ceněny pro estetickou kvalitu a vysokou intelektuální hodnotu. Český čtenář se s jeho anatomickými kresbami může setkat v Netterově anatomickém atlase člověka a Netterově vybarvovacím anatomickém atlase.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM