EN

Můj život v síti

Michaela Surá


Příběhy jedné holky vládnoucí internetu. Nebo ne? Knížka k zamyšlení pro všechny, jejichž život se odehrává převážně online.
Můj život v síti obsahuje devět monologických konverzací dívky XoXo, která formou dopisů uzavírá (náročné) zkušenosti svého života. XoXo se ve svých zprávách snaží zachovat si internetovou anonymitu, ale přesto se nad tamním prostředím zamýšlí. Skrze šikanu, manipulaci, opuštěnost, vydírání a další patologické jevy XoXo zraje jako člověk a nachází pozitivnější přístup sama k sobě. Za každým dopisem nalezneš inspirativní otázky a množství prázdných linek pro Tvé aktuální postřehy.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 64
EAN 9788076508989
Datum vydání 27.03.2023
Věk od 13
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,092
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Můj život v síti obsahuje devět monologických konverzací dívky XoXo, která formou dopisů uzavírá (náročné) zkušenosti svého života. XoXo se ve svých zprávách snaží zachovat si internetovou anonymitu, ale přesto se nad tamním prostředím zamýšlí. Skrze šikanu, manipulaci, opuštěnost, vydírání a další patologické jevy XoXo zraje jako člověk a nachází pozitivnější přístup sama k sobě. Jelikož má kniha tendence motivovat k zamyšlení i čtenáře, za každým dopisem nalezneš inspirativní otázky a množství prázdných linek pro Tvé aktuální postřehy. Intimností dopisů a řazením textů vzniká vztah mezi knihou a čtenářem, který je završen posledním dopisem přímo pro Tebe. Jednotlivé dopisy na sebe však přímo nenavazují, a tak je možné je využít i jednotlivě například jako úvod k diskusi.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM