EN

Zlo se nezastaví před ničím. Proto ho musí zastavit ona.
Skupina studentů kriminologie ze španělského města Salamanca odhalí existenci vraha, který své oběti aranžuje podle renesančních obrazů. Je možné, že teď znovu udeřil? Případ brutálně ukřižovaného madridského vyšetřovatele tomu nasvědčuje. Jeho parťačka Lucia Guerrerová se s pomocí studentů pouští do složitého vyšetřování. Společně budou čelit svým nejhorším obávám, vlastní minulosti – a pravdě, která je ohavnější než všechna zvěrstva z legend a mýtů.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Lucia
Původní jazyk francouzština
Překladatel Jiří Žák
Počet stran 480
EAN 9788076832213
Datum vydání 20.10.2022
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Edice TOP thriller
Hmotnost 0,667
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Skupina studentů kriminologie na univerzitě v Salamance odhalí existenci vraha, který už několik desetiletí uniká spravedlnosti a aranžuje své oběti podle renesančních obrazů.

Vyšetřovatelka Lucia Guerrero najde v Madridu svého parťáka ukřižovaného na Kalvárii a vydá se po stopě jeho vraha.

Všichni jsou konfrontováni se svou vlastní minulostí, se svými nejhlubšími hrůzami a s pravdou ohavnější než všechny legendy a mýty.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Bernard Minier

Bernard Minier

Bernard Minier vyrůstal na jihozápadě Francie, své dětství strávil v Pyrenejích. Studoval na univerzitě v Toulouse, odkud pochází také hlavní hrdina několika jeho thrillerů Martin Servaz. Více než dvacet let žije nedaleko Paříže, je ženatý a má dvě děti. Než Minier v roce 2011 překvapil francouzské čtenáře i kritiku detektivním románem Mráz, živil se jako celní úředník. Opožděný, a možná proto vyzrálý debut získal několik cen, například cenu čtenářek časopisu Elle (v kategorii detektivek) a zejména významné ocenění Prix Polar, udělované na festivalu detektivní literatury v Cognacu. Mráz byl přeložen do několika světových jazyků včetně angličtiny a vznikl podle něj také francouzský televizní seriál Glacé. Úspěch mezi čtenáři i kritiky sklízejí i další Minierovy knihy. Ty v Česku vychází v brilantním překladu Jiřího Žáka.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM