EN

Zápisník nealkoholičky

Pět let na suchu

Dan Svátek, Michaela Duffková


Půl dekády s čistou hlavou. Co přinesly roky abstinence?
Blog Michaely Duffkové Zápisník alkoholičky vzbudil v roce 2019 velký ohlas – a dokonce získal ocenění Magnesia Litera za nejlepší blog roku. Jak vypadalo následujících pět let života mladé alkoholičky odhodlané se závislostí bojovat? Byly to roky střízlivé, vypjaté i šťastné. Michaele se narodily tři děti, vyrovnávala se s úzkostmi, řešila vztahové problémy a vybudovala centrum pro léčbu závislostí Alkos. Ponořte se do niterné a terapeutické zpovědi ženy, která si vás získá svou naprostou otevřeností.

Detailní informace

Žánr non-fiction
Ilustrátor Jindra Applová
Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788026726821
Datum vydání 25.07.2024
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Blog Michaely Duffkové Zápisník alkoholičky vzbudil v roce 2019 velký ohlas – a dokonce získal ocenění Magnesia Litera za nejlepší blog roku. Jak vypadalo následujících pět let života mladé alkoholičky odhodlané se závislostí bojovat? Byly to roky střízlivé, vypjaté i šťastné. Michaele se narodily tři děti, vyrovnávala se s úzkostmi, řešila vztahové problémy a vybudovala centrum pro léčbu závislostí Alkos. Ponořte se do niterné a terapeutické zpovědi ženy, která si vás získá svou naprostou otevřeností. Třetí kniha Michaely Duffkové vychází zároveň s premiérou filmu natočeného podle její prvotiny. Svým pohledem na závislosti a filmovou reflexí do ní přispěl také režisér Dan Svátek.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michaela Duffková

Michaela Duffková

Michaela Duffková (1992) vstoupila do veřejného povědomí jako autorka blogu Zápisník alkoholičky, za který získala cenu Magnesia Litera. Její otevřené osobní svědectví o ženském alkoholismu vyšlo také jako úspěšná kniha a dočkalo se filmové adaptace. Michaela nadále téma závislosti zpracovává literárně i terapeuticky. Z její iniciativy vzniklo centrum léčby závislostí Alkos. Na první knihu navázala tituly Zápisník abstinentky (2021) a Zápisník nealkoholičky (2024). Kromě publikační a terapeutické činnosti se věnuje především svým třem dětem.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM