EN

Rychlé šípy - sešit 3

Nikkarin, Kateřina Čupová, Jaroslav Foglar


Třetí sešitové vydání Rychlých šípů s kvízy, soutěžemi a novými příběhy
Moderní sešitové vydání Rychlých šípů udělá radost všem plantážníkům od 6 do 99 let! Původní díly slavného komiksu doprovázejí nové příběhy ze světa Jaroslava Foglara od současných tvůrců. S kreslířem Nikkarinem budete sledovat dnešní Plantážníky, kteří pátrají po minulosti slavného klubu. Dobrodružství v Tajemné Řásnovce prožijete v komiksu Barbory Kyškové, s Alžbětinou Prknářovou zvanou Haha-Bimbi se setkáte v komiksu Kateřiny Čupové. A k tomu vás opět čeká spousta her, kvízů, zajímavostí a soutěží.

Detailní informace

Žánr komiks
Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Počet stran 72
EAN 9788000069111
Datum vydání 01.12.2022
Věk od 7
Formát 205x300 mm
Nakladatelství ALBATROS
Edice Foglarovky
Hmotnost 0,304
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Moderní sešitové vydání Rychlých šípů udělá radost všem plantážníkům od 6 do 99 let! Původní díly slavného komiksového seriálu doprovázejí nové příběhy ze světa Jaroslava Foglara od současných tvůrců. S kreslířem Nikkarinem budete sledovat dnešní Plantážníky, kteří pátrají po minulosti slavného klubu. Dobrodružství v Tajemné Řásnovce prožijete v komiksu Barbory Kyškové, s ALžbětinou Prknářovou se setkáte v komiksu Kateřiny Čupové. A k tomu všem vás opět čeká spousta her, kvízů, zajímavostí a soutěží.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Rychlé šípy - sešit"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Nikkarin

Nikkarin

Michal Menšík alias Nikkarin (nar. 1987) je komiksový kreslíř a knižní ilustrátor. Pravidelně přispívá do časopisů Čtyřlístek (Hubert a Hugo), Raketa (Dobrodružství Rockyho a Terky) a sešitových Rychlých šípů (Plantážníci). Je autorem ilustrací k řadě příběhů pro děti (3333 km k Jakubovi, Howlův putující zámek, Liščí oči ad.) a tvůrcem komiksových knih (série 130, Super Spellsword Sága). V roce 2009 obdržel prestižní cenu Muriel za nejlepší krátký komiks a roku 2020 získal ocenění Zlatá stuha v kategorii komiks pro děti a mládež za Super Spellsword Ságu. Ve volném čase sbírá a hraje počítačové hry.
Zobrazit profil autora

Jaroslav Foglar

Jaroslav Foglar

Spisovatel, šéfredaktor časopisů Mladý hlasatel, Junák a Vpřed, významný metodik, dlouholetý skautský vůdce 2. oddílu Praha. Své zkušenosti, nápady a programové tipy nabízel ostatním prostřednictvím časopisů a později knih na pomezí příběhu a metodické příručky, jako byly Kronika Ztracené stopy či Náš oddíl. První povídka Vítězství mu vyšla ve Skautu Junáku již v prosinci 1923. O deset let později ve stejnojmenném časopise publikoval na pokračování román Boj o první místo. A pak v rychlém sledu následovaly knihy Hoši od Bobří řeky, Přístav volá a dvě desítky dalších. Ty se spolu s mnoha povídkami a komiksy v čele s Rychlými šípy staly nejpodstatnější četbou pro několik generací mladých lidí. Jeho odkaz včetně autorských práv spravuje Skautská nadace Jaroslava Foglara.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM