EN

Rychlé šípy - sešit 2

Nikkarin, Jaroslav Foglar


Sešitové vydání Rchlých šípů otevírá celý nový svět příběhů Jaroslava Foglara!
V každém díle najdete původní komiksový seriál a zároveň zbrusu nové komiksy ze světa Jaroslava Foglara od současných tvůrců. Komiksy doplňují texty o foglarovkách, hry a soutěže, tentokrát o románu Hoši od Bobří řeky.

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Počet stran 72
EAN 9788000068275
Datum vydání 12.09.2022
Věk od 10
Formát 205x300 mm
Nakladatelství ALBATROS
Edice Foglarovky
Hmotnost 0,305
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Rychlé šípy vycházejí pro malé čtenáře i jejich rodiče v novém sešitovém vydání. V každém svazečku najdete původní komiksový seriál a zároveň zbrusu nové komiksy ze světa Jaroslava Foglara od současných tvůrců. Komiksy jsou doplněné tematickým povídáním, hrami, soutěžemi a kvízy. Vhodné pro každého plantážníka od 6 do 99 let!

V druhém svazku se více dozvíte o románu Hoši od Bobří řeky, který Foglara proslavil. V seriálu kreslíře Nikkarina budete sledovat další dobrodružství Plantážníků, kteří pátrají po minulosti klubu Rychlých šípů.

Ke stažení

jpg Ukázka.jpg

Další tituly z řady "Rychlé šípy - sešit"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Nikkarin

Nikkarin

Michal Menšík alias Nikkarin (nar. 1987) je komiksový kreslíř a knižní ilustrátor. Pravidelně přispívá do časopisů Čtyřlístek (Hubert a Hugo), Raketa (Dobrodružství Rockyho a Terky) a sešitových Rychlých šípů (Plantážníci). Je autorem ilustrací k řadě příběhů pro děti (3333 km k Jakubovi, Howlův putující zámek, Liščí oči ad.) a tvůrcem komiksových knih (série 130, Super Spellsword Sága). V roce 2009 obdržel prestižní cenu Muriel za nejlepší krátký komiks a roku 2020 získal ocenění Zlatá stuha v kategorii komiks pro děti a mládež za Super Spellsword Ságu. Ve volném čase sbírá a hraje počítačové hry.
Zobrazit profil autora

Jaroslav Foglar

Jaroslav Foglar

Spisovatel, šéfredaktor časopisů Mladý hlasatel, Junák a Vpřed, významný metodik, dlouholetý skautský vůdce 2. oddílu Praha. Své zkušenosti, nápady a programové tipy nabízel ostatním prostřednictvím časopisů a později knih na pomezí příběhu a metodické příručky, jako byly Kronika Ztracené stopy či Náš oddíl. První povídka Vítězství mu vyšla ve Skautu Junáku již v prosinci 1923. O deset let později ve stejnojmenném časopise publikoval na pokračování román Boj o první místo. A pak v rychlém sledu následovaly knihy Hoši od Bobří řeky, Přístav volá a dvě desítky dalších. Ty se spolu s mnoha povídkami a komiksy v čele s Rychlými šípy staly nejpodstatnější četbou pro několik generací mladých lidí. Jeho odkaz včetně autorských práv spravuje Skautská nadace Jaroslava Foglara.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM