EN

Atlas sveta pre deti (slovensky)

Oldřich Růžička


Celý svet na siedmich rozkladacích mapách.
Atlas sveta pre deti je určený všetkým malým cestovateľom, ktorí sa chcú dozvedieť množstvo informácií o planéte, na ktorej žijú. Každému svetadielu je venovaná samostatná kapitola a veľká rozkladacia mapa, na ktorej je pomocou farebných ilustrácií prehľadne vyobrazené to, čo je pre daný svetadiel najtypickejšie. Na čitateľov tu čaká veľké množstvo informácií o obyvateľoch jednotlivých častí sveta, o zvieratách, rastlinách, ale aj o miestnej architektúre, ľudových tradíciách a kultúre vôbec.

Detailní informace

Žánr encyklopedie
Ilustrátor Tomáš Tůma
Jazyk slovenština
Původní název Atlas světa pro děti
Původní jazyk čeština
Počet stran 42
EAN 9788000068060
Datum vydání 20.01.2023
Věk od 7
Formát 230x260 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,698
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Atlas sveta pre deti je určený všetkým malým cestovateľom, ktorí sa chcú dozvedieť množstvo informácií o planéte, na ktorej žijú. Každému svetadielu alebo kontinentu je venovaná samostatná kapitola a predovšetkým veľká rozkladacia mapa, na ktorej je pomocou farebných ilustrácií prehľadne vyobrazené to, čo je pre daný svetadiel alebo kontinent najtypickejšie. Na čitateľov tu čaká veľké množstvo informácií o obyvateľoch jednotlivých častí sveta, o zvieratách, ktoré tu žijú, o rastlinách, ktoré tu rastú, ale aj o miestnej architektúre, ľudových tradíciách a kultúre vôbec.

V atlase nájdete:

• celý svet na siedmich rozkladacích mapách,

• pätnásť vložených zošitkov plných ďalších podrobností a informácií,

• farebné a zábavné ilustrácie,

• zrozumiteľné texty aj zábavu,

• zvieratá a rastliny všetkých svetadielov a kontinentov,

• architektúru a kultúru všetkých častí sveta.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Ilustrované atlasy (SK)"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Oldřich Růžička

Oldřich Růžička

Vystudoval Pedagogickou fakultu Masarykovy univerzity a více než 12 let působil jako učitel na základní škole a následně na gymnáziu. Po opuštění pedagogické dráhy začal pracovat jako redaktor, posléze šéfredaktor a publisher v nakladatelství Computer Press, kde stál mimo jiné u zrodu nově vznikajících redakcí knih pro děti a mládež, redakce hobby literatury a dalších oblastí non-fiction literatury. V roce 2007 založil nakladatelství B4U Publishing, které se od svého počátku zaměřilo na tvorbu knih pro děti a orientovalo se převážně na zahraniční trhy. Jeho knihy byly přeloženy do více než padesáti jazyků a prodávají se ve čtyřiceti zemích pěti kontinentů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM