EN

Výlety s tajenkou 2 – Po stopách literárních hrdinů

Lucie Nachtigallová


Podívejte se na místa, na kterých se odehrávají oblíbená česká literární díla!
Po úspěšném titulu Výlety s tajenkou jsme pro vás připravili další výlety, tentokrát po stopách literárních hrdinů. Nepřijdete o své oblíbené luštění, úkoly na trase, tajné nápisy či praktické rady. Projdete si s námi Stínadla, kde Rychlé šípy bojovaly s Vonty, vydáte se do Jičína a lesa Řáholce za Rumcajsem, na Pálavu za lovci mamutů, do kraje žítkovských bohyní, budete hledat malostranská znamení Jana Nerudy, projedete se přívozem přes Berounku u Oty Pavla nebo se podíváte do Kerska za Bohumilem Hrabalem.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Počet stran 216
EAN 9788026445821
Datum vydání 02.02.2023
Věk od 6
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,306
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Po mimořádně úspěšném titulu Výlety s tajenkou jsme pro vás připravili další řadu výletů, na kterých poutníci ve věku 5–99 let mohou plnit úkoly, hledat na trase tajné nápisy či objekty a u toho luštit tajenku. Abychom vytáhli děti i rodiče od obrazovek a ještě více je nalákali na procházku přírodou, vypravili jsme se tentokrát po stopách oblíbených literárních hrdinů.

Můžete si s námi projít Stínadla, kde Rychlé šípy bojovaly s Vonty, vydáme se do Hrusic za kocourkem Mikešem, do Jičína a lesa Řáholce za Rumcajsem, na Pálavu za lovci mamutů, do kraje žítkovských bohyní, budeme hledat malostranská znamení Jana Nerudy, procházet lesem mezi broučky Jana Karafiáta, projedeme přívozem přes Berounku u Oty Pavla nebo se podíváme do Kerska za Bohumilem Hrabalem.

Krátké trasy, praktické rady, dětská mapa, zajímavosti, fakta, zábava – to vše dostáváte v úhledném balíčku na cesty, který potěší všechny členy vaší rodiny. Výletům zdar!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Výlety s tajenkou"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lucie Nachtigallová

Lucie Nachtigallová

Lucie Nachtigallová, absolventka Fakulty sociálních věd UK, přispívala do tištěných médií jako novinářka už od šestnácti let. Postupně zastávala post produkční, dramaturgyně a šéfredaktorky pro řadu českých deníků, časopisů a televizí. Mnoho let žila a pracovala ve Velké Británii, Španělsku a Itálii. Mimo jiné natáčela pro americkou televizní společnost CNBC dokumentární sérii The Players o nejbohatších podnikatelích světa. Je majitelkou firmy Velká dobrodružství, která pořádá pohádkové lesy a výlety s tajenkou pro děti. Z manželství s Františkem Nachtigallem, který taktéž působí v médiích, má tři děti (dvojčata Viktorii a Františka a dcerku Alžbětu). Pokud zrovna neleze s dětmi po horách, cvičí pilates a jezdí na koni. Peripetie z jejího života sledují denně desítky tisíc lidí na FB stránce Deník fejsbukové matky. Její statusy vyšly úspěšně i v knižní podobě jako Deník fejsbukové matky, Deník fejsbukové matky pokračuje – Pizduny všem a Deník fejsbukové matky (ne)končí. Volně na ně navázal Deník psa Aragorna. Mimořádné oblibě se těší i její cestovateské průvodce po České republice Výlety s tajenkou a Výlety s tajenkou 2 – Po stopách literárních hrdinů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM