EN

Jak vyzrát na Microsoft SQL Server 2008

Správa, konfigurace, programování

Ľuboslav Lacko


SQL Server 2008 bez zbytečné teorie
V poměrně nové, ale již nyní úspěšné edici plné tipů, rad a postupů Jak vyzrát na vám představujeme knihu zabývající se instalací a kompletní konfigurací SQL Serveru 2008, centralizovanou správou, bezpečností, zálohováním, optimalizací výkonu, novinkami v práci s relačními daty nebo přístupem k datům pomocí LINQ a ADO.NET. Jejím autorem je mimořádně zkušený autor, který napsal již řadu opravdových bestsellerů.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 472
EAN 9788025121016
Datum vydání 02.06.2009
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,731
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Chcete vědět, jak vyzrát na velké množství nových funkcí SQL Serveru 2008, jak server zprovoznit a udržet ve spolehlivém, efektivním a bezpečném chodu, a to vše v nejkratším možném čase a s minimálním úsilím? S touto knihou to nebude problém.

Tato unikátně řešená příručka reaguje na současné požadavky zaneprázdněných administrátorů. Její koncepce je moderní a průlomová. Místo zdlouhavých, nudných pasáží o jednotlivých funkcích serveru v mnoha postupech, hotových řešeních, radách a tipech okamžitě najdete vše potřebné.

- Autor se v knize věnuje mimo jiné těmto tématům:

- Základní operace s databází a údaji

- Kompletní konfigurace SQL Serveru 2008

- Správa instancí pomocí Policy-Based Management

- Dokonalé zabezpečení serveru a údajů

- Efektivní práce s nerelačními údaji a strukturami

- Architektura jazyka LINQ a základy programování

- Upgrade ze starších verzí 2000 a 2005

Publikace je určena především mírně až středně pokročilým správcům a programátorům – předpokládají se základní vědomosti ohledně databází a jazyka SQL, určité zkušenosti z předcházejících verzí SQL Serveru a jiných databázových platforem. I začátečníci a odborníci v ní však mohou najít oporu.

O autorovi:

Luboslav Lacko

je předním slovenským odborníkem na databázové technologie a webové programování s více než patnáctiletou praxí. Pracuje ve Vojenském technickém ústavu v Liptovském Mikuláši a působí jako školitel a konzultant. Publikuje články a seriály v odborných časopisech a je autorem desítky knih a příruček.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ľuboslav Lacko

Ľuboslav Lacko

Ľuboslav Lacko je předním slovenským technologickým novinářem, který sleduje všechny nové trendy nejen v IT. Působí také jako školitel a konzultant, publikuje články a seriály v českých i slovenských odborných časopisech. Má za sebou desítky odborných příruček a publikací z nejrůznějších oblastí IT. Kromě publikační činnosti se věnuje i vývoji aplikací pro mobilní zařízení.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM