EN

Madam ježibaba

Pohádkové dobrodružství s angličtinou

Zuzana Csontosová


Tato ježibaba je stylová. Učí se s Jeníčkem a Mařenkou anglicky!
Tento příběh o ježibabě, Jeníčkovi a Mařence je úplně jiný než ten, který znáte z pohádek… Poté, co ježibaba Anastázie po návštěvě nebojácných dětí zjistí, že svět se změnil, rozhodne se, že i ona chce být modernější. Okouzlená příběhy čarodějekz Mařenčiných knížek touží vyrazit poznávat svět. Když ji děti upozorní, že bez angličtiny se v cizině těžko domluví, dohodnou se, že se spolu začnou učit anglicky. A brzy se ukáže, že je to velká zábava!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Madam ježibaba
Původní jazyk slovenština
Překladatel Jana Olivová
Počet stran 88
EAN 9788025366615
Datum vydání 07.03.2024
Věk od 7
Formát 163x238 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,323
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Tento příběh o ježibabě, Jeníčkovi a Mařence je úplně jiný než ten, který znáte z pohádek. Madam ježibaba totiž nestrká děti do pece a neláká je na perníček. Všichni se spolu učí anglicky!

Poté, co ježibaba Anastázie po návštěvě nebojácných dětí zjistí, že svět se změnil, rozhodne se, že i ona chce být modernější. Okouzlená příběhy čarodějek z Mařenčiných knížek touží vyrazit poznávat svět. Když ji děti upozorní, že bez angličtiny se v cizině těžko domluví, dohodnou se, že se spolu začnou učit anglicky. A brzy se ukáže, že je to velká zábava!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Zuzana Csontosová

Zuzana Csontosová

Autorka dětských knih, sociální pracovnice a spoluzakladatelka slovenského pouličního časopisu Nota bene. V současnosti pracuje v brněnském Denním centru pro lidi bez domova. Ráda vstupuje do barevného světa pohádek, který je plný zázraků a šťastných konců. V nakladatelství Albatros debutovala knížkou Nejmocnější kouzlo, v dalších letech publikovala knihy Víla Jazmínka a škriatok Vendelín, Madam ježibaba, Majstrík a Krasomilka a Jakub a čarovná kolobežka (v českém překladu vyšla pod názvem Jakub a kouzelná koloběžka). Je autorkou prvních pohádkových knížek o bezdomovectví Zatúlaný Gombík a Sára a zázračný stôl, jež vznikly na podporu prodejců časopisu Nota bene. Jejími prvními čtenáři bývají vždy její děti Albert a Markétka.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM