EN

Vězeňkyně

B.A. Paris


Klaustrofobický thriller, který vám vezme poslední zbytky dechu
Amelie se o sebe vždy uměla postarat – když v šestnácti letech osiřela, vybudovala si nový život v Londýně. Tam se taky seznámila s okouzlujícím miliardářem Nedem Hawthorpem a impulzivně souhlasila s jeho nabídkou k sňatku. Ví ale, koho si vůbec vzala? To je jedna z tisíce otázek, které se jí honí hlavou, když se ocitne uvězněná v temné místnosti. Jejími jedinými společníky jsou mlčenliví únosci. Pak ovšem Amelie zaslechne hlas svého manžela a najednou už si není jistá, odkud jí vlastně hrozí nebezpečí.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Prisoner
Původní jazyk angličtina
Překladatel Karolina Medková
Počet stran 336
EAN 9788026724841
Datum vydání 01.06.2023
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,433
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Amelie se o sebe vždy uměla postarat – když v šestnácti letech osiřela, vybudovala si nový život v Londýně. Tam se taky seznámila s okouzlujícím miliardářem Nedem Hawthorpem a impulzivně souhlasila s jeho nabídkou k sňatku. Ví ale, koho si to vlastně vzala? To je jedna z tisíce otázek, které se jí honí hlavou, když se probudí uvězněná v temné místnosti. Amelie se snaží přijít na to, proč byla unesena, kdo jsou její únosci a také proč se tam cítí bezpečněji než po boku manžela.

Věrná svému vlastnímu stylu přichází B. A. Paris s poutavým příběhem o přežití v psychologickém thrilleru, který vám nedá spát.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

Alena Kolaříková
Knihy této autorky jsou celkem lehké, napínavé, nepředvídatelné. Protože vždycky skončí jinak, než jste čekali. Tahle knížka byla lehce zmatená a nepříliš uvěřitelná. Ale bavila mě.
Karolína Flídrová
Stejně jako v knize Za zavřenými dveřmi zde máme hlavní hrdinku, která se díky nešťastným okolnostem (jak už název napovídá) stane vězenkyní v jednom domě. Přesto se ale kniha zabývá jiným tématem, než je tomu u již zmíněné knihy. Příběh byl neskutečně čtivý, hlavní hrdinka si na svůj mladý věk vytrpěla opravdu hodně. A já mohla jen žasnout nad tím, jakým stylem se vypořádala s oním uvězněním. Ale víc už vám prozrazovat nebudu Určité pasáže na konci knihy se mi líbily. Zvlášť jak nám autorka vše do detailu zpětně popsala. Měla to opravdu dobře promyšlené. Bohužel jsem ale čekala nějaký lepší konec, čekala jsem něco z čeho si sednu na zadek. I tak jsem ale s autorčinou novinkou velice spokojena a vřele vám ji doporučuju. Hodnocení: 3,9/5 Za knihu moc děkuji nakladatelství Albatros media. IG: @strana394

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
B.A. Paris

B.A. Paris

B. A. Paris pochází z francouzsko-irské rodiny. Vyrůstala v Anglii, později se ale s rodinou přestěhovala do Francie, kde několik let pracovala v mezinárodní bance, poté se rekvalifikovala na učitelku a s manželem založila jazykovou školu. Nyní opět žijí v Anglii a mají spolu pět dcer. Její literární kariéru odstartoval psychologický thriller Za zavřenými dveřmi, který se stal světovým i českým bestsellerem. Následovaly další úspěšné tituly V pasti lží, Přiveď mě zpátky, Dilema a Terapie.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM