EN

Upeč si svou lásku z kvásku

Chléb s lepkem i bez lepku

Gabriela Hradecká


Tradičně i bezlepkově, vždy však s chutí. Bible kváskového pečení nejen pro začátečníky.
Jste ve světě pečení noví a při zaslechnutí slova kvásek jen bezradně krčíte rameny? Zkušená pekařka Gabriela Hradecká vám ukáže, že úžasný chleba z kvásku dokážete snadno upéct i vy. Ve své jedinečné kuchařce vám prozradí, jak o kvásek pečovat, podělí se o prověřené recepty na různé typy pečiva a seznámí vás s vychytávkami, bez nichž se žádný správný pekař neobejde. A to vše v klasické i bezlepkové verzi. Objevte s kváskovým pečení novou dimenzi chutí!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788026446675
Datum vydání 23.03.2023
Věk od 18
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,495
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Tradičně i bezlepkově, vždy však s chutí. Bible kváskového pečení nejen pro začátečníky.

Jste ve světě pečení noví a při zaslechnutí slova kvásek jen bezradně krčíte rameny? Zkušená pekařka Gabriela Hradecká vám ukáže, že úžasný chleba z kvásku dokážete snadno upéct i vy. Ve své jedinečné kuchařce vám prozradí, jak o kvásek pečovat, podělí se o prověřené recepty na různé typy pečiva a seznámí vás s vychytávkami, bez nichž se žádný správný pekař neobejde. A to vše v klasické i bezlepkové verzi.

Objevte s kváskovým pečením novou dimenzi chutí!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Gabriela Hradecká

Gabriela Hradecká

Narodila se v podhůří Nízkého Jeseníku a od roku 2005 žije na jihu Moravy, u Vranova nad Dyjí. Má muže a tři děti. Od roku 2014 pořádá kurzy pečení chleba po celé České republice a pobyty pro ženy spojené s pečením chleba. Gabi učí také malé děti od narození do osmi let plavat v největším a nejstarším plavacím klubu – v Plaváčku. Říká, že spojení vody a ohně ji udržuje v rovnováze. Ve své první knize Domácí kváskové pečení předala čtenářům cenné zkušenosti s klasickým kvasovým pečením, v druhé knize Bezlepkové kváskové pečení s bezlepkovým pečením chleba. Všechny tyto informace pak spojila do knihy Upeč si svou lásku z kvásku.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM