EN

Ďábel se skrývá v lásce

Katrin Ayad


Román o toxickém vztahu s mužem s narcistickou a hraniční poruchou osobnosti, který popisuje náročnou, ale osvobozující cestu k rozvodu a k šanci na nový život.
Autobiografický román vyprávějící o autorčině životě v Káhiře a o tom, jak se dostala do toxického vztahu s Egypťanem s narcistickou a hraniční poruchou osobnosti, jehož si nakonec i vzala. V době, kdy začaly padat jeho masky, s ním zůstala uvězněná v absolutní izolaci lockdownu roku 2020, obklopená jeho fantazijním světem plným lží, psychického týrání a pokusů o nevěru, doplněných drogovou závislostí. Z každé těžké situace lze ale najít cestu ven, a právě to je poselstvím této knihy.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 408
EAN 9788076911222
Datum vydání 30.11.2023
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,395
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Jaké to je, když se splněný sen o lásce změní v noční můru? Jaké je zjistit, že všechno byla jen manipulace a iluze? O tom je autobiografický román vyprávějící o autorčině životě v Káhiře a o tom, jak se dostala do velice toxického vztahu s Egypťanem (muslimem) s narcistickou a hraniční poruchou osobnosti, jehož si nakonec i vzala. V době, kdy začaly padat jeho masky, s ním zůstala uvězněná v absolutní izolaci lockdownu roku 2020, obklopená jeho fantazijním světem plným lží, psychického týrání a pokusů o nevěru, doplněných drogovou závislostí. Na své cestě za osvobozením několikrát podlehla psychickému vydírání a hře na lásku. Z každé těžké situace lze ale najít cestu ven, a právě to je poselstvím knihy Ďábel se skrývá v lásce.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM