EN

Roma boy

Příběh nekončí

Jan Bendig, Jitka Štichauerová


Osudově životní, otevřeně osobní, přitažlivě hvězdný – příběh zpěváka Jana Bendiga
Život mu připravil řadu překážek. Jan Bendig je ale všechny postupně překonává a plní si svůj sen. Romský kluk s mimořádným hudebním talentem poprvé zazářil v soutěži SuperStar a následně zamířil na hvězdné nebe českého showbyznysu. V této upřímné zpovědi odpovídá na otázky o své kariéře, těžkých začátcích i nenávistných útocích, kterým kvůli své sexuální orientaci i barvě pleti musel čelit. Jana Bendiga nyní poznáte také očima jeho nejbližších a prostřednictvím dosud nezveřejněných fotografií!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 208
EAN 9788026450528
Datum vydání 23.11.2023
Věk od 12
Formát 195x255 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,891
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jan Bendig

Osudově životní, otevřeně osobní, přitažlivě hvězdný příběh

Život mu připravil řadu překážek. Jan Bendig je ale všechny postupně překonává a plní si svůj sen. Romský kluk s mimořádným hudebním talentem poprvé zazářil v soutěži SuperStar a následně zamířil na hvězdné nebe českého showbyznysu. V této upřímné zpovědi odpovídá na otázky o své kariéře, těžkých začátcích i nenávistných útocích, kterým kvůli své sexuální orientaci i barvě pleti musel čelit.

Jana Bendiga nyní poznáte také očima jeho nejbližších a prostřednictvím dosud nezveřejněných fotografií!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jitka Štichauerová

Jitka Štichauerová

Jitka Štichauerová (* 1952) se narodila a žije v Praze. Její životní dráhu ovlivnil rozhlas, kam nastoupila jako referentka v oblasti pracovního práva, později prošla vysílacími profesemi jako produkční, redaktorka, moderátorka i režisérka. Věnuje se převážně kultuře, je autorkou zvukového dokumentu ‚Jay‘ a článků doplněných zvukem na webových stránkách stanice Českého rozhlasu ‚Radio Prague International‘.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM