EN

Marvel Action - Avengers 5 - Deň voľna (slovensky)

Kolektiv


Ponorte sa do nových komiksových dobrodružstiev svojich obľúbených superhrdinov a pomôžte im poraziť Lokiho a Rabbit Girl!
Nepravdepodobné dvojice superhrdinov spoja svoje sily v napínavých dobrodružstvách, aby prekazili plány podlých zloduchov! Thor a Ant-Man musia zastaviť Lokiho v obchode so starožitnosťami. Medzitým Kapitán Amerika a Squirrel Girl prenasledujú zákerného Paste Pot Petea, ktorý vyčíňa v škole! A napokon zavládne chaos, keď sa stratí jeden z najmocnejších artefaktov Doctora Strangea - ale našťastie je tu Captain Marvel, aby mu pomohla ho získať späť!

Detailní informace

Žánr komiks
Číslo dílu 5
Jazyk slovenština
Původní název Marvel Action - Avengers 5
Původní jazyk italština
Překladatel Mária Koscelníková
Počet stran 72
EAN 9788025256190
Datum vydání 17.11.2023
Věk od 10
Formát 160x230 mm
Nakladatelství Egmont
Hmotnost 0,203
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

Nepravdepodobné dvojice superhrdinov spoja svoje sily v napínavých dobrodružstvách, aby prekazili plány podlých zloduchov! Thor a Ant-Man musia zastaviť Lokiho a jeho najnovšiu lest, ktorú zosnoval v obchode so starožitnosťami. Medzitým Kapitán Amerika a Squirrel Girl prenasledujú zákerného Paste Pot Petea, ktorý vyčíňa v škole! A napokon zavládne chaos, keď nebezpečná zlodejka ukradne jeden z najmocnejších artefaktov Doctora Strangea - ale našťastie je tu Captain Marvel, aby mu ho pomohla získať späť!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Marvel Action - Avengers (SK)"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM