EN

Korsický stín


Od Eiffelovy věže přes hlubiny Irského moře až po ostrovy v Karibiku, pouze Dirk Pitt a jeho tým mohou zachránit svět před katastrofou.
V nejnovějším románu Clivea Cusslera musí odvážný dobrodruh Dirk Pitt rozluštit historickou záhadu a zároveň zabránit zločineckému syndikátu v ovládnutí klíčové komodity. Na potápěčské výpravě v Lamanšském průlivu Dirk objeví ve vraku lodi skrýš plnou diamantů. Ty jsou však následně ukradeny a při pátrání po zlodějích se tým NUMA střetne s vražedným spolkem, jenž brzy odhalí ničivější plány! Cílem zločinců jsou útoky na životně důležitá zařízení na úpravu vody a celý svět se tak ocitá ve vážném nebezpečí.

Detailní informace

Žánr thriller
Jazyk čeština
Původní název Corsican Shadow
Původní jazyk angličtina
Překladatel Eva Kadlecová
Počet stran 368
EAN 9788026453529
Datum vydání 30.09.2024
Věk od 15
Formát 165x235 mm
Nakladatelství CPRESS
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

V nejnovějším románu z bestsellerové série Clivea Cusslera musí neohrožený dobrodruh Dirk Pitt rozluštit jednu velkou historickou záhadu a zároveň zabránit zločineckému syndikátu v ovládnutí klíčových zdrojů vody.

V květnu 1940, v době německého blitzkriegu, dostane hlavní kurátor pařížského muzea rozkaz, aby ze země odvezl jeden nesmírně cenný artefakt. V chaosu válečné vřavy však stopa po historické památce mizí…

V současnosti je ředitel NUMA Dirk Pitt na potápěčské výpravě v Lamanšském průlivu, kde ve vraku lodi objeví skrýš surových diamantů. Diamanty jsou následně ukradeny a při pátrání po zlodějích se Dirk a jeho tým ocitají v boji proti vražednému spolku, který brzy odhalí mnohem ničivější plány než je pouhá krádež. Cílem zločinců jsou útoky na životně důležitá zařízení na úpravu vody a světová populace se tak ocitá ve vážném nebezpečí.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM