EN

Duna: Lady z Caladanu

Brian Herbert, Kevin J. Anderson


Lady Jessica, matka mladého Paula a konkubína vévody Leta, byla až donedávna pilířem rodiny Atreidů. Volba, jíž se před lety dopustila, se brzy podepíše na vývoji celého Impéria, prozatím se však lady z Caladanu musí vypořádat se svým vztahem k Bene Gesseritu. Už jednou se k němu obrátila zády a nyní se musí rozhodnout, zda její věrnost k prastarému řádu převáží nad láskou k Letu Atreidovi a synu Paulovi.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr sci-fi
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Dune: The Lady of Caladan
Původní jazyk angličtina
Překladatel Dana Chodilová
Počet stran 600
EAN 9788026918400
Datum vydání 25.05.2022
Věk od 15
Formát 132x201 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,589
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Lady Jessica, matka mladého Paula a konkubína vévody Leta, byla až donedávna pilířem rodiny Atreidů. Volba, jíž se před lety dopustila, se brzy podepíše na vývoji celého Impéria, prozatím se však lady z Caladanu musí vypořádat se svým vztahem k Bene Gesseritu. Už jednou se k němu obrátila zády a nyní se musí rozhodnout, zda její věrnost k prastarému řádu převáží nad láskou k Letu Atreidovi a synu Paulovi. Události na Wallachu IX a v celém Impériu se odvíjejí tak bouřlivě, že nad nimi ztrácí kontrolu dokonce i samotné Sesterstvo. Osudy lady Jessiky a její rodiny visí na vlásku…

Druhá část třídílné série z vesmíru Duny se odehrává v době bezprostředně předcházející klíčovým událostem legendárního románu Franka Herberta, v bouřlivých časech, než šlechtický rod Atreidů přesunul své operace z domovské planety Caladan na neznámý pouštní svět Arrakis.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "The Caladan Trilogy"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM