EN

Sága rodu Křídloprachů: Na břehu Temného moře temnoty

Kniha první

Andrew Peterson


První díl velkolepé fantasy série, která okouzlila svět. Prodáno přes 1 milion výtisků!
Janner, jeho bratr Tink a chromá sestřička Leeli žijí s matkou a dědečkem v domku na útesu nad Temným mořem. Mohlo by to znít docela idylicky – jenže sourozenci Igibyovi nejsou jen tak ledajaké obyčejné děti. Mají v patách hrozivé Tesáky z Desagu...

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název The Wingfeather Saga: On the Edge of the Dark Sea of Darkness
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petr Eliáš
Počet stran 344
EAN 9788000075150
Datum vydání 04.11.2024
Věk od 9
Formát 145x205 mm
Nakladatelství ALBATROS
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Janner Igiby, jeho bratr Tink a chromá sestřička Leeli žijí s matkou, dědečkem a psem Valounkem v domku na útesu nad mořem. Mohlo by to znít docela idylicky – jenže sourozenci Igibyovi nejsou jen tak ledajaké obyčejné děti. Mají v patách hrozivé Tesáky z Desagu, kteří ovládli zemi a prahnou po pokladu vznešeného krále Křídlopracha z Anniery... Janner, Tink i Leeli budou potřebovat veškerou svou odvahu, důvtip i nenadálou pomoc tajemného přítele, aby z téhle šlamastyky vyvázli se zdravou kůží!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Andrew Peterson

Andrew Peterson

Andrew Peterson byl původně „jen“ úspěšným hudebníkem a skladatelem. To ale platilo do chvíle, než sepsal čtyřdílnou sérii Sága rodu Křídloprachů (The Wingfeather Saga). První díl ságy, Na břehu Temného moře temnoty, vyšel v originále v roce 2008. Kniha získala mnohá ocenění, mj. Cenu C.S. Lewise 2015, a v roce 2022 podle ní byl natočen i stejnojmenný animovaný seriál. V současné době se pracuje na pokračování. Ve volných chvílích Andrew Peterson kreslí, včelaří, věnuje se zahradě anebo spí. Žije v Nashville se svou ženou Jamie a třemi dětmi.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM