EN

Teorie přitažlivosti

Susannah Nix


Zákon akce a reakce na vlastní kůži. Druhý díl romantické řady Láska je věda.
I když spolu Esther a Jonathan sousedí, každý z nich se pohybuje v jiném světě. Ona se vyzná v zákonitostech fyziky a vesmíru, on je snílek snažící se prorazit jako scenárista v Hollywoodu. Poté co Esther neobstojí jako dohazovačka pro svoji kamarádku, je nucená sousedovi pomoct se sci-fi filmem. Na některé záležitost je ovšem fyzika krátká. Jonathanův scénář je sice příšerný, ale o jeho autorovi se to říct nedá. Je reálné odbourat rušivé elementy a proměnit odstředivou sílu v přitažlivost?

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Chemistry Lessons 2: Dating and Other Theories
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petra Královcová
Počet stran 320
EAN 9788026727293
Datum vydání 17.10.2024
Věk od 18
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Romantická série Láska je věda pokračuje dalším příběhem, který vás chytí za srdce. Tentokrát dojde na inženýrku aeronautiky Esther a neúspěšného scenáristu Jonathana. I když se jedná o sousedy z předměstí Los Angeles, každý z nich se pohybuje v úplně jiném vesmíru. Esther by Jonathana ráda dohodila své kamarádce Jinny, aby zabránila jejímu návratu k nevěrnému příteli. Jenomže zákon akce a reakce funguje jinak. Esther svému sousedovi nabídne pomoc se sci-fi scénářem a přehodnotí své názory. Jonathanův scénář je sice příšerný, ale o jeho autorovi se to říct nedá. Je vůbec možné odbourat rušivé elementy a proměnit odstředivou sílu v přitažlivost?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Láska je věda"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Susannah Nix

Susannah Nix

Susannah Nix patří k nejúspěšnějším americkým autorkám romantických komedií ze současnosti. Její cesta ke knihám vedla přes marketing a PR. Algoritmus srdce je prvním dílem její oceňované řady s názvem Láska je věda, v níž zachycuje milostný život hrdinek s netradičním povoláním. Následuje román Teorie přitažlivosti. Susannah Nix žije v Texasu s rodinou a kočkou jménem Mulder. Když se zrovna nevěnuje psaní další knihy, čte, plete, posiluje nebo sleduje oblíbený seriál Ted Lasso.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM