EN

Božský imperátor Duny - retro vydání

Frank Herbert


Již čtvrté pokračování velkolepé ságy!
Na Arrakis uběhly tisíce let a kdysi pouštní planeta je nyní zelená a plná života. Leto Atreides, syn spasitele a imperátora Paula-Muad’Diba, stále žije, ovšem už není pouhým smrtelníkem. Aby zachránil budoucnost lidstva, spojil se s písečným červem, díky čemuž může panovat jako Božský imperátor Duny dalších tři a půl tisíce let. Po proměně ztrácí nejen svůj vzhled, ale také lidskost. Rebelové, vedení Sionou Atreidovou, povstávají, aby se postavili proti jeho tyranské vládě.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr sci-fi
Číslo dílu 4
Jazyk čeština
Původní název God Emperor of Dune
Původní jazyk angličtina
Počet stran 464
EAN 9788026922087
Datum vydání 23.11.2023
Věk od 15
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,411
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Na Arrakis uběhly tisíce let a kdysi pouštní planeta je nyní zelená a plná života. Leto Atreides, syn spasitele a imperátora Paula-Muad’Diba, stále žije, ovšem už není pouhým smrtelníkem. Aby zachránil budoucnost lidstva, obětoval svoji vlastní tím, že se spojil s písečným červem, díky čemuž může panovat jako Božský imperátor Duny dalších tři a půl tisíce let.

Leto ovšem vládne pevnou rukou. Po proměně ztrácí nejen svůj vzhled, ale také lidskost. Rebelové, vedení Sionou Atreidovou, povstávají, aby se postavili proti jeho tyranské vládě. Siona však netuší, že Letova vize Zlaté stezky vyžaduje, aby naplnila osud, po němž nikdy netoužila a který si ani nedovedla představit...

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Duna - retro vydání"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM