EN

Wing Jonesová

Katherine Webber


Od spoluautorky oblíbené série Korunní princezny
Patnáctiletá Wing Jonesová, jejíž jedna babička pochází z Číny a druhá z Ghany, trpí pocitem, že nikam nezapadá. Když její rodinu postihne neštěstí, objeví v sobě talent pro běhání, o kterém dosud neměla ponětí. Její neuvěřitelná rychlost by mohla přinést její rodině všechno, co potřebuje, a Wing konečně pocit, že někam patří. Ale taky by jí mohla zabránit v tom, aby získala to jediné, po čem opravdu touží.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Wing Jones
Původní jazyk angličtina
Překladatel Anh Phuong Doová
Počet stran 328
EAN 9788074987045
Datum vydání 26.08.2024
Věk od 13
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Patnáctiletá Wing Jonesová, jejíž jedna babička pochází z Číny a druhá z Ghany, trpí pocitem, že nikam nezapadá. Když její rodinu postihne neštěstí, objeví v sobě talent pro běhání, o kterém dosud neměla ponětí. Její neuvěřitelná rychlost by mohla přinést její rodině všechno, co tak zoufale potřebuje, a Wing konečně pocit, že někam patří. Ale taky by jí mohla zabránit v tom, aby získala to jediné, po čem opravdu a už strašně dlouho touží.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Katherine Webber

Katherine Webber

Katherine Webber pochází z Jižní Kalifornie a většinu svého dětství prožila v pouštním městě Palm Springs. Je autorkou dívčího románu Only Love Can Break Your Heart a fantasy románu pro mládež The Revelry. Mladším čtenářům jsou určeny její série Sam Wu Is Not Afraid, Space Blasters a Dragon Realm, které vytvořila společně se svým manželem, Kevinem Tsangem. V současné době žije v Londýně se svým mužem a malými dcerkami.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM