EN

Kamioňačka

Příběh herečky

Ota Sládek


12 dní, 24 hodin denně strávené v kabině jednoho kamionu, které promění obyčejnou reportáž v brutálně upřímnou zpověď hlavní hrdinky.
Seznamte se s Vierou, původní profesí herečkou, kterou život přiměl k razantním změnám. Kamioňačka je příběhem houževnaté ženy, která zažila do svých padesáti víc než spousta lidí za celý život. Opustila divadlo, vystřídala řadu zaměstnání, než začala jezdit kamionem. Vychovala tři děti a ve věku, kdy už mnozí myslí jen na důchod, začala od nuly a vybojovala si své místo na slunci. Dnes jezdí s kamionem po západní Evropě, je spokojená s prací i životem a konečně našla samu sebe.

Detailní informace

Žánr non-fiction
Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788076915459
Datum vydání 18.11.2024
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,187
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Seznamte se s Vierou, původní profesí herečkou, kterou život přiměl k razantním změnám. Kamioňačka je příběhem houževnaté ženy, která zažila do svých padesáti víc než spousta lidí za celý život. Opustila divadlo, vystřídala řadu zaměstnání, než začala jezdit kamionem. Vychovala tři děti (deset let samoživitelka) a ve věku, kdy už mnozí myslí jen na důchod, začala od nuly novou profesi. Vybojovala si své místo na slunci. Dnes jezdí s kamionem po západní Evropě, je šťastná a spokojená s prací i životem a je šťastnou babičkou dvou vnoučat. Viera našla konečně samu sebe a tohle je její příběh.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM