EN

Příběhy z autobusu

Ukončete nástup a jedééém!

Oto Burger


Příští stanice: dobrá nálada. Historky pohodového autobusáka.
Pražský dopravní podnik zaměstnává tisíce řidičů, ale Oto Burger je jen jeden. Tenhle autobusák s pozorovacím talentem od pánaboha má v zásobě víc historek než drobných na vrácení. Tak si nastupte a začtěte se do malebných mikropovídek, které vám vyčarují úsměv na tváři. Potkáte zástupy svérázných cestujících, zafilozofujete si v dopravních zácpách a odhalíte tajemství ceníku jízdného. Někdy to bude drncat, ale nakonec vždycky zdárně dorazíte do cíle. Otevřete si pytlík hašlerek a s chutí do toho!

Detailní informace

Žánr povídka
humor
Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788074480898
Datum vydání 25.07.2024
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství nastole
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Příští stanice: dobrá nálada.

Historky pohodového autobusáka.

Pražský dopravní podnik zaměstnává tisíce řidičů, ale Oto Burger je jen jeden. Tenhle autobusák s pozorovacím talentem od pánaboha má v zásobě víc historek než drobných na vrácení. Tak si nastupte a začtěte se do malebných mikropovídek, které vám vyčarují úsměv na tváři. Potkáte zástupy svérázných cestujících, zafilozofujete si v dopravních zácpách a odhalíte tajemství ceníku jízdného. Někdy to bude drncat, ale nakonec vždycky zdárně dorazíte do cíle. Otevřete si pytlík hašlerek a s chutí do toho!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Oto Burger

Oto Burger

Narodil se v listopadu 1974 v severočeských Litoměřicích, je ženatý, má dvě dcery. Dráhu řidiče autobusu započal v roce 2004 u pražského Dopravního podniku, jehož zaměstnancem je dodnes. Jeho pracovním motem je: do práce chodím vydělat nějakou kačku, ne se zbytečně nervovat. Profesní příběhy píše přibližně pět let. V místě trvalého bydliště zasedá v zastupitelstvu, vykonává zde rovněž funkci obecního kronikáře. Ve volném čase se povětšinou věnuje fotografování, nejčastějšími tématy jsou urbex, portrét, street, topless a akt. Je taktéž vášnivým posluchačem rockové hudby. Své textové i fotografické počiny sdílí převážně na sociálních sítích (Oto Burger – fotky a příběhy, Fotografie Oto Burger, Němá svědectví – urbex).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM