EN

Vita Humana

Viktor Ulip


Příběh o mladém učiteli, jehož až nudně obyčejný život naruší setkání s tajemnou bytostí. Toto setkání odstartuje největší dobrodružství jeho života.
Co bylo na počátku všeho? Jaký je původ lidstva? Na podobné otázky lidé hledají odpovědi od nepaměti. Blížili se snad pravdě antičtí filosofové, náboženští dogmatici či evoluční vědci? Co když se mýlí úplně všichni? Možnost přesvědčit se o této lidské pomýlenosti dostane jen jeden z nás. Člověk obyčejný, ničím nevynikající… Klidný život mladého učitele začnou narušovat podivné události stojící na počátku cesty, kterou by si hlavní hrdina nedokázal ani představit. Povede se mu nahlédnout za obzor?

Detailní informace

Žánr sci-fi
mystery
Jazyk čeština
Počet stran 240
EAN 9788076914858
Datum vydání 11.11.2024
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Co bylo na počátku všeho? Jaký je původ lidstva? Na podobné otázky lidé hledají odpovědi od nepaměti. Blížili se snad pravdě antičtí filosofové, náboženští dogmatici či evoluční vědci? Co když se mýlí úplně všichni? A co když možnost přesvědčit se o této lidské pomýlenosti dostane jen jeden z nás? Člověk obyčejný, ničím nevynikající…

Poklidný život mladého učitele začnou narušovat podivné události – vidiny tajemného starce, zvláštní sny a nevšední setkání. To vše stojí na počátku cesty, kterou by si hlavní hrdina nikdy nedokázal ani představit. A přestože není zrovna dobrodružné povahy, zvědavost mu nedovolí odmítnout vydat se po ní a nahlédnout za obzor.

Dostane nakonec odpověď na některou z odvěkých otázek? Jisté je jedno – čeká ho něco nezapomenutelného.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM