EN

V hotelu Bertram (audiokniha)

Agatha Christie

V hotelu Bertram (audiokniha)
P

Vyřeší slečna Marplová zmizení kanovníka Pennyfathera?
Když synovec s manželkou zvali Jane Marplovou na dovolenou, navrhovali různá přímořská letoviska, ona si ale vybrala londýnský hotel, ve kterém bydlela kdysi v dětství. Může to vypadat jako výlet do starých časů - koblihy s marmeládou z opravdových jahod, vdolečky se spoustou másla, úžasný čaj. Jednoho dne však jeden z hostů, popletený kanovník Pennyfather, záhadně zmizí.

Detailní informace

Žánr detektivka
Délka 8 hodin 5 minut
Jazyk čeština
Původní název At Bertram's Hotel
Původní jazyk angličtina
EAN 9788074481260
Datum vydání 22.07.2024
Věk od 18
Nakladatelství Voxi
Edice Audioknihy
Typ CD audio

Hotel Bertram. Ten si slečna Marplová zvolila jako místo, které chce navštívit. Když ji synovec Raymond West s manželkou Joan zvali na dovolenou, navrhovali různá přímořská letoviska, ona si ale vybrala londýnský hotel, ve kterém už bydlela kdysi v dětství.

Může to vypadat jako výlet do starých časů -- koblihy s marmeládou z opravdových jahod, vdolečky se spoustou másla, úžasný čaj. A ti hosté: popletený kanovník Pennyfather, lady Selina, plukovník Luscombe, několikrát vdaná Bess Sedgwicková, automobilový závodník Ladislaus Malinowski, mladá dívka Elvira Blakeová a dáma, která ji má na starosti. O zdánlivě poklidný hotel se ovšem zajímá policie v čele s inspektorem Davym, zvaným Otec. A pak jednoho dne kanovník Pennyfather, který měl odletět na kongres do Švýcarska, záhadně zmizí…

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM