EN

Nejděsnější zvířata na světě

Nebo ne?

Philip Bunting


Nejvtipnější encyklopedie zvířat, kterých se bojí i strašidla pod postelí!
Jistý muž jednou řekl: „Jediné, čeho se musíme bát, je strach samotný.“ A těsně poté ho sežral medvěd... Je tady další z edice zábavných encyklopedií Philipa Buntinga – tentokrát ze světa zvířat, která nám nahánějí největší strach. Připravte se na pořádně žravé žraloky, strašlivé obří sršně, vážně šokující elektrické úhoře, hrozivě hladové hrochy i chechtající se krvelačné hyeny. Opravdu si svoji neblahou pověst zaslouží? To zjistíte v této báječné knize, která vám zaručí tu pravou zvířecí zábavu!

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The world´s most atrocious animals
Původní jazyk angličtina
Překladatel Kateřina Hajžmanová
Počet stran 80
EAN 9788000073347
Datum vydání 23.09.2024
Věk od 5
Formát 235x290 mm
Nakladatelství ALBATROS
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Je tady třetí z edice zábavných encyklopedií Philipa Buntinga – tentokrát ze světa zvířat, která lidem nahánějí největší strach. Připravte se na pořádně žravé žraloky, strašlivé obří sršně, vážně šokující elektrické úhoře, hrozivě hladové hrochy i chechtající se krvelačné hyeny. Opravdu si svoji neblahou pověst zaslouží? To zjistíte v této báječné knize, která vám zaručí tu pravou zvířecí zábavu! Zkrátka a dobře, tohle je nejvtipnější encyklopedie zvířat, kterých se bojí i strašidla pod postelí! (A přitom by třeba ani nemusela, kdyby si tuhle knihu přečetla!)

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Philip Bunting

Philip Bunting

Philip Bunting vyrostl v Británii mezi jezery a horami, ale pak se zamiloval do krásné dívky… Dnes s ní a jejich dětmi žije na pobřeží oceánu v Austrálii a oba se věnují obrázkovým knihám. Philip se v těch svých, které kreslí i píše, zaměřuje na rodiče zmožené nedostatkem spánku, nedostatkem času a přemírou drobků na podlaze (a na jejich děti). Od roku 2017, kdy publikoval svou prvotinu, byly jeho knihy vydány ve více než 30 zemích světa a předčítající rodiče i jejich drobotina si s nimi užívají spoustu legrace.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM