EN

Tomy a přátelé

Kateřina Sedláčková


Pohádkové dobrodružství delfína Tomyho, který vplouvá do první třídy a dokazuje předškolákům i školákům, že přátelství lze najít kdekoliv. I tam, kde by ho možná nečekali.
Vítejte v podmořské škole! Malý delfín Tomy vplouvá s nadšením do první třídy a spolu se svými spolužáky se těší na skvělé zážitky. Má to ale háček. Kromě hodin rychloplavby, maskování nebo lovu se musí vypořádat také se svým strachem a příšerným barakuďákem Bakym. Naštěstí i pod hladinou platí, že opravdoví přátelé jsou nad zlato. Vplujte i vy do laskavého příběhu, díky kterému můžete se svými dětmi prozkoumat celý oceán, seznámit se s jeho obyvateli a pomoci jim překonat třeba i jejich strach.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 128
EAN 9788076915466
Datum vydání 25.11.2024
Věk od 5
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vítej v podmořské škole!

Malý delfín Tomy vplouvá s nadšením do první třídy a spolu se svými spolužáky se těší na skvělé zážitky. Má to ale jeden háček. Kromě hodin rychloplavby, maskování nebo lovu se musí také vypořádat se skákáním, ze kterého má odjakživa obrovský strach.

A do toho ho trápí ještě ten příšerný barakuďák Baky, který se všem jen vysmívá! Naštěstí i pod hladinou platí, že opravdoví přátelé jsou nad zlato.

Vplujte i vy do laskavého příběhu, díky kterému můžete se svými dětmi prozkoumat celý oceán, seznámit se s jeho obyvateli a pomoci jim překonat třeba i jejich strach.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM