EN

Vždycky je pozdě

Luko Karavan


Příběh o dospívání, které pokračuje bez ohledu na údaje v občance, o depresích, které je zapotřebí spíš pochopit než s nimi bojovat, a o přehlížení těch nejdůležitějších věcí.
Keo má svých starostí dost. Když si někdy všimne, že by se měl starat i o něco jiného než o sebe, většinou to nedopadne dobře. A když si toho nevšimne, může být zase na ledacos pozdě. Tenhle mladík vám sympatický nebude. Ale rozumět mu budete. Obzvlášť pokud pro vás slovo „deprese“ není jen názvem oblíbeného playlistu. Pak možná oceníte možnost strávit nějakou dobu ve společnosti člověka, kterému chvíli trvalo, než pochopil, že i s depresí se dá žít.

Detailní informace

Žánr novela
Jazyk čeština
Počet stran 192
EAN 9788076915640
Datum vydání 11.11.2024
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,217
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Keo má svých starostí dost. Když si někdy všimne, že by se měl starat i o něco jiného než o sebe, většinou to taky dobře nedopadne. A když si toho nevšimne, může být zase na ledacos pozdě. Tenhle mladík vám sympatický nebude. Ale rozumět mu budete, ať už v něm poznáte sebe…, nebo třeba svého bývalého.

A nejlépe mu budete rozumět, pokud pro vás slůvko „deprese“ není jen názvem oblíbeného playlistu. Pak možná oceníte možnost strávit nějakou dobu ve společnosti člověka, kterému chvíli trvalo, než pochopil, že i s depresí se dá žít.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM