EN

Školní příběh pejska a kočičky

Vlasta Hurtíková


Pejsek a kočička ve škole
Po dobrodružných prázdninách to pejska a kočičku láká za dětmi do školy. Sice mají trochu obavy, jak zvládnou učení a jak je přijmou spolužáci, ale strach se po získání prvních zkušeností brzy rozplyne. Pejsek s kočičkou se ve škole naučí důležité činnosti: psát písmenka a číslice, číst, psát počítat, také zpívají, cvičí, poznávají přírodu a při tom všem zažijí spoustu veselých příhod,

Detailní informace

Žánr pohádka
Ilustrátor Martina Slábová
Jazyk čeština
Počet stran 72
EAN 9788026619932
Datum vydání 25.07.2024
Věk od 5
Formát 170x243 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,37
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Pejsek s kočičkou ve škole

Je září a venku stále hřeje sluníčko jako uprostřed léta. Pejsek s kočičkou si to vykračují směrem ke škole a povídají si o tom, jaké to tam asi bude a co zajímavého se naučí. Když však ke škole dorazí, zjistí, že přišli pozdě a dveře už jsou dávno zamčeny. Dostanou nápad, jak se dostat dovnitř, avšak čeká na ně obrovitánské překvapení. Jaképak? No to vám přeci nemohu prozradit, vždyť je to překvapení!

Prozradím vám jen, že pejsek s kočičkou budou ve škole poznávat písmenka a čísla, naučí se správně chovat ve třídě i v jídelně, ochutnají nová jídla, budou malovat a zpívat, také si pořádně zacvičí a při tom všem zažijí spoustu veselých příhod!

Tato kniha je věnována všem, kdo pracují ve školách a školských zařízeních a pomáhají nám, aby se z našich dětí stali lepší lidé.

Děkujeme vám

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Pohádky a pověsti pro malé děti"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM