EN

Hledám, hledám

Kamila Restrepo


Kam mizí ztracené věci a jak je dostat zpět?
Malý Jiřík se durdí nad babiččinými dobře míněnými radami do života. Za pár let již jako dospělý si na ně ale často vzpomene. A kdo ví, jestli se mu náhodu ještě nebudou hodit! Vydává se totiž za nelehkým úkolem – najít své štěstí. Najde ho? Anebo najde něco úplně jiného? Komiksové zamyšlení o zákonitostech hledání, ztrácení a nalézání od brněnské výtvarnice Kamily Restrepo pobaví čtenáře všech věkových kategorií a mnozí se v jednotlivých epizodách jistě najdou.

Detailní informace

Žánr komiks
Jazyk čeština
Počet stran 56
EAN 9788075582706
Datum vydání 27.05.2024
Věk od 6
Formát 215x260 mm
Nakladatelství Meander
Edice Pro Emu
Typ Kniha
Vazba vázaná s potahem z jiného materiálu

Kam mizí ztracené věci a jak je dostat zpět? Chceme-li něco najít, stačí vytrvale hledat, nebo je potřeba ještě něco dalšího? Jaké triky, kouzla a čáry potřebujeme, abychom nalezli, po čem toužíme? A jak dlouho trvá, než začneme sami trousit ty stejné moudré věty, kterými nás v dětství dospělí rozčilovali?

Malý Jiřík se durdí nad babiččinými dobře míněnými radami do života. Za pár let již jako dospělý si na ně ale často vzpomene. A kdo ví, jestli se mu náhodu ještě nebudou hodit! Vydává se totiž za nelehkým úkolem – najít své štěstí. Najde ho? Anebo najde něco úplně jiného?

Komiksové zamyšlení o zákonitostech hledání, ztrácení a nalézání od brněnské výtvarnice Kamily Restrepo pobaví čtenáře všech věkových kategorií a mnozí se v jednotlivých epizodách jistě najdou.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM