Doplňte svou sbírku skvělých kuchařek ze Svatojánu
Sbírka originálních kuchařek Evy Francové Sladkosti ze Svatojánu a Polévky ze Svatojánu má zbrusu nový přírůstek: Saláty ze Svatojánu.
Saláty jsou jako procházka pestrobarevnou zahradou chutí a Eva Francová vás díky svým ověřeným receptům přesvědčí, že na stole je můžete mít klidně každý den. Na jaře se v nich mohou objevit první jarní divoké bylinky a v létě zase čerstvé okurky a rajčata. S podzimem přijde úroda dýní, řepy, zelí a ořechů. V zimě vás dobře nasytí saláty z brambor nebo luštěnin.
Eva Francová je výtvarnice, fotografka a autorka úspěšného food blogu Kuchařka ze Svatojánu, která žije se svou rodinou uprostřed přírody ve Svatojanském Újezdu nedaleko Jičína. Její blog je zásobárnou vegetariánských a veganských receptů inspirovaných kuchyní našich babiček a šmrncnutých asijskou exotikou. V nakladatelství Motto vydala již celkem pět kuchařek. O své originální recepty se podělila také v pořadu České televize – Kouzelné bylinky.