Josef Maršálek vás již podruhé vezme do ráje sladkých chutí
Přemýšlíte, jak dodat svátečnímu pečení jiskru? Zkuste tentokrát rozvonět svou kuchyni trochu jinak! V šedesáti unikátních receptech inspirovaných dětstvím, zážitky z cest i aktuálními světovými trendy vám cukrář Josef Maršálek ukáže, jak z klasického cukroví udělat něco výjimečného. Podělí se s vámi také o své tajné tipy, takže společně zvládnete cukrařinu špičkové úrovně přímo u vás doma.
Po hitu Moderní česká cukrařina nyní známému cukráři vychází nová kniha Moje sváteční pečení. Ta splňuje veškeré nároky na moderní kuchařky i z vizuálního hlediska – všechny recepty byly pod vedením profesionálního food stylisty nafoceny v atraktivním prostředí jihočeského statku. Není tedy žádný div, že tituly Josefa Maršálka jsou populární i na nejednom food blogu:
„Miluju klasickou českou cukrařinu a Josef Maršálek jí umí dodat parádní moderní twist.“ – rebarboraskitchen.com
Pojďte se pustit do pečení – sladce, s láskou a společně!