EN

Vyučujeme jógu

Nezbytné základy a techniky

Mark Stephens


Nejuznávanější učebnice jógy na světě!
V této nejuznávanější učebnici jógy na světě a komplexním průvodci pro instruktory naleznete nezbytné základy a techniky, filozofii jógy, historii vyučovacích technik a metodik, podrobné pokyny týkající se cvičení, dýchání a meditace, téměř 200 instruktážních fotografií a mnoho dalších potřebných informací. Neměla by chybět v knihovně žádného budoucího učitele, školitele, nadšeného jogína či náročného studenta.

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Teaching Yoga
Původní jazyk angličtina
Počet stran 352
EAN 9788026401902
Datum vydání 20.10.2014
Věk od 15
Formát 170x243 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,676
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

V této nejuznávanější učebnici jógy na světě a komplexním průvodci pro instruktory naleznete nezbytné základy a techniky, praktické a podrobné informace o vyučovacích metodách, principech řazení ásan, základní informace o 108 pozicích (ásanách), techniky pro vyučování meditace a dýchání (pránájámy), filozofii jógy, historii vyučovacích technik a metodik, téměř 200 instruktážních fotografií a mnoho dalších potřebných informací.

_

Autor Mark Stephens, uznávaný učitel jógy a školitel učitelů vás provede procesem utváření a ukotvování se v učitelské profesi. Tato učebnice by neměla chybět v knihovně žádného budoucího učitele, školitele, nadšeného jogína či náročného studenta.

_

„Mark Stephens, učitel učitelů, vytvořil obsáhlého a inspirativního průvodce pro mnoho oddaných studentů a učitelů jógy. Na stránkách této knihy nám nabízí ovoce své precizní práce, svůj vhled a porozumění tomu, co je v józe skutečně důležité. Tato kniha, jež je plná nápadů, jak objevit skutečnou podstatu ásan, jemně ale pevně uchopujíc mytologii, skvěle propojuje původní tradici se soudobým věděním. Neměla by chybět v knihovně žádného nadšeného jogína.

- Sally Kempton, sloupkařka rubriky „Wisdom“ v časopisu Yoga Journal a autorka knihy The Heart of Meditation: Pathways to a Deeper Experience

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM