EN

Apollónův pád - Zrádný labyrint

Rick Riordan


Apollónovo strastiplné putování pokračuje! Zažijte další dobrodružství ve světě Percyho Jacksona
Kdysi mocný bůh Apollón, nyní smrtelník Lester Papadopoulos, pokračuje v napravování vlastních chyb. S pomocí přátel se mu podařilo přežít už dvě martyria. Teď ale musí s Meg vstoupit do zrádného labyrintu a najít třetího imperátora, který je přímo zosobněním šílenství, bolesti a výstřednosti. Vyhnaného olympského boha čeká ten nejbídnější, nejtrapnější a nejstrašnější týden za jeho více než čtyři tisíce let dlouhý život!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název The Trials of Apollo 3
Původní jazyk angličtina
Překladatel Dana Chodilová
Počet stran 408
EAN 9788025339084
Datum vydání 01.11.2018
Věk od 11
Formát 145x210 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,593
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Apollónovo strastiplné putování pokračuje!

Kdysi mocný bůh Apollón, nyní ale puberťák jménem Lester Papadopoulos, pokračuje v napravování svých chyb. A Zeus mu dává co proto. Poslal ho osvobodit pět pradávných zdrojů proroctví z moci tří ďábelských římských imperátorů. Navíc dopustil, že si ho zotročila paličatá polobožská holka jménem Meg!

S pomocí přátel se Apollónovi povedlo přežít první dvě martyria. Teď ale musí s Meg vstoupit do zrádného labyrintu a najít třetího imperátora, který je přímo zosobněním vraždy, mučení, šílenství a výstřednosti. Vyhnaného olympského boha čeká ten nejbídnější, nejtrapnější a nejstrašnější týden za jeho více než čtyři tisíce let dlouhý život!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Apollónův pád"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Rick Riordan

Rick Riordan

Narodil se v texaském San Antoniu v USA. Řadu let učil angličtinu a dějepis na střední škole v Kalifornii. Příběhy z řecké mytologie vyprávěl synovi Haleymu, který jej požádal, zda by nevymyslel něco nového se stejnými postavami – a tak se zrodila pětidílná série s hlavním hrdinou Percym Jacksonem, za kterou autor získal řadu literárních ocenění. Další jeho série čerpají například z egyptské nebo severské mytologie. Riordanovy knihy už byly přeloženy do více než čtyřiceti jazyků.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM