Krizová kuchařka ze Svatojánu
Jak vařit z omezených zdrojů v době krize? Jak si v domácích podmínkách vyrobit základní drogerii, k...
Čtyři roční období očima Evy Francové – autorky úspěšných Kuchařek ze Svatojánu.
Čtyři roční období očima Evy Francové – autorky úspěšných Kuchařek ze Svatojánu.
Prožijte neobyčejný rok s Evou Francovou, oblíbenou Kuchařkou ze Svatojánu! Naučíte se připravovat chutná a zdravá jídla podle netradičních receptů. Seznámíte se s prastarými zvyky a rituály, které můžete dělat při slunovratu, rovnodennosti nebo na Hromnice. A poznáte zázračné účinky bylin, jejich použití při domácím léčení, v kuchyni a také v přívětivé domácí magii. Souzněním s přírodou, zvířaty i celou zemí získáte pocit harmonie a spokojenosti.
Jak vařit z omezených zdrojů v době krize? Jak si v domácích podmínkách vyrobit základní drogerii, k...
Mlsáte rádi? Dejte si některý z veganských dezertů, které neobsahují téměř žádný cukr. Pokud máte hl...
Luštěniny bývají v současném českém jídelníčku opomíjené. Jsou však zdrojem hodnotných bílkovin, a t...
Saláty jsou jako procházka pestrobarevnou zahradou chutí. Na jaře se v nich objeví první jarní divok...
Polévka je grunt, říkávaly s oblibou naše babičky. A měly pravdu. Můžete jimi nahradit hlavní jídlo ...
Máte rádi sladkosti? A chcete mlsat zdravě? Vyzkoušejte některý z více než stovky originálních recep...
Máme-li kolem sebe lidi a živou přírodu, záleží už jen na tom, jak o tyto vztahy pečujeme. Každý pot...
Tři knihy receptů od Evy Francové v jednom boxu Populární blogerka Eva Francová v souboru tří knih ...
Ne každou nemoc je možné vyléčit jídlem, ale žádná nemoc se beze změny stravy vyléčit nedá. Ne nadar...
Svatojanský tarot vám nepomůže vyjevit budoucnost, ale může vám pomoct najít odpovědi, které se před...
Eva Francová si získala velkou popularitu svým blogem Kuchařka ze Svatojánu i stejnojmennou kuchařko...
Autorka úspěšného foodblogu Kuchařka ze Svatojánu sepsala své recepty do knihy obsahující 282 recept...
Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé
Přihlásit