EN

Microsoft Excel 2016 Podrobná uživatelská příručka

Květuše Sýkorová, Pavel Simr, Jiří Barilla


Učte se na zkušenostech expertů z praxe
Pracujete s Excelem v profesním či osobním životě? Chcete se naučit ovládat Excel včetně nových funkcí a umět vytvářet působivé tabulky a grafy? Podrobná uživatelská příručka k Excelu z pera zkušených českých autorů vám novou verzi tohoto produktu představí od A do Z. Přehledně strukturovaný výklad se místo suchého popisu uživatelského prostředí zaměřuje na konkrétní činnosti, příklady z praxe a dosažení hmatatelných výsledků.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 456
EAN 9788025148389
Datum vydání 14.11.2016
Věk od 14
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,707
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Učte se na zkušenostech expertů z praxe

Pracujete s Excelem v profesním či osobním životě? Začínáte, nebo se již řadíte k pokročilým uživatelům Excelu? Chcete se naučit ovládat Excel včetně nových funkcí a umět vytvářet působivé tabulky a grafy?

Podrobná uživatelská příručka k Excelu z pera zkušených českých autorů vám novou verzi tohoto produktu představí od A do Z. Přehledně strukturovaný výklad se místo suchého popisu uživatelského prostředí zaměřuje na konkrétní činnosti, příklady z praxe a dosažení hmatatelných výsledků. Výklad dále doplňuje množství tipů, ilustrativních obrázků, upozornění na možná úskalí a přehled užitečných klávesových zkratek. Knihu lze používat také jako učebnici Excelu pro základní, střední a vysoké školy a může být vhodným studijním materiálem pro školicí střediska.

Publikace se mimo jiné věnuje těmto tématům:

- Úprava a přizpůsobení pracovního prostředí Excelu

- Formátování buněk, hodnot, využívání motivů a stylů

- Relativní, absolutní a smíšená adresace ve vzorcích

- Tvorba grafů, jejich úpravy a formátování

- Analýza dat pomocí nástrojů řešitel, scénáře a citlivostní analýza

- Řazení, vyhledávání a filtrování dat

- Využití kontingenčních tabulek a grafů

- Práce s makry a jazykem VBA

- Sledování změn a spolupráce uživatelů

- Knihy z edice Podrobná uživatelská příručka již pomohly více než sto tisícům českých čtenářů.

O autorech:

Jiří Barilla pracuje jako vysokoškolský učitel na Katedře informatiky Přírodovědecké fakulty UJEP. Je autorem a spoluautorem knih, skript a řady odborných článků o Excelu. Provádí školení Excelu a poskytuje odborné konzultace.

Pavel Simr, spoluautor několika knih, skript a odborných článků, se zaměřuje na správu počítačových sítí, moderní aplikační programy a operační systémy. Je manažerem střediska ECDL Přírodovědecké fakulty UJEP, akreditovaným testerem ECDL a instruktorem CCNA.

Květuše Sýkorová, odborná asistentka na Katedře informatiky Přírodovědecké fakulty UJEP, je spoluautorkou řady skript a odborných článků a akreditovanou testerkou ECDL. Pracuje několik let jako lektorka kurzů produktů Microsoft.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM